Af - 25/11-16 20:34

13 sindssyge sex-love der kan sende dig i fængsel på ferien13 sindssyge sex-love der kan sende dig i fængsel på ferien

Du vil sikkert ikke kunne overholde dem alle sammen.

Bildstrecke im Grossformat »
I denne amerikanske delstat er oralsex helt og aldeles forbudt. Sex-legetøj er ulovligt i den amerikanske deltstat, som ligger i det sydlige bibelbælte. Hvis du i stedet for tager til Arizona, er det lovligt at have max. to stykker sexlegetøj. Alt derover kan du risikere at blive retforfulgt for. Selvom det kan være hårdt at modstå fristelsen, så må du ikke, og vi gentager IKKE, knalde med satan uden at anvende et kondom. Så husk gummi, medmindre du vil ende i helvede. Her er det ulovligt at dyrke sex på en parkeret motorcykel. Vi skal selvfølgelig advare dig om heller ikke at gøre det, hvis motorcyklen er tændt og i fart. Her er det forbud for kvinder at gå nøgne rundt på et hotelværelse, hvilket mere eller mindre ødelægger hele pointen med at tage på hotel. De må dog godt være nøfne på hotellets badeværelse. I denne amerikanske delstat i Midtvesten må du ikke knalde en levende fisk. Så hvis du trænger til at få noget på krogen, må du finde noget andet, der spræller. Her må ikke kysse offentligt i mere end et minut. Så husk at have et stopur med, hvis du ikke kan holde læberne fra din kæreste. I staten Idaho er man lidt mere afslappet. Her går grænsen ved 18 minutter. Her er det angiveligt tilladt for en kvinde at myrde sin mand, hvis han er hende utro. Men kun med de bare næver. Hvad angår mandens elsker, ja så skulle der angiveligt ikke være grænser for, hvordan dette mord må begås. Det skirver metro. Her er det stadig ulovligt at dyrke sex med andre, hvis du er gift. Så hvis du skal på ferie med din elsker, er det ikke her, du skal tage hen. Her må man ikke pege på sin partner med en pistol, mens de er ved at komme under en orgasme. Her er det ulovligt at for en mand og kvinde at have sex på trapperne til en kirke, efter solden er gået ned. Bøden for at dyrke sex med en tæve (hun-hund, red.) er større, hvis tæven er i løbetid. Her må du ikke sove nøgen. Så husk at tage undertøjet på igen, når du er færdig med lagengymnastikken.

Hvis du overvejer at planlægge en elskovs-ferie i den nærmeste fremtid. Så er det ikke alle steder i verden, hvor lovgivningen er lige så liberal som i Danmark , hvad angår sex.

Der findes nemlig steder på kloden, hvor selv de mest banale og uskyldige seksuelle handlinger kan resultere i bøder eller sågar en fængelsstraf, hvis du bliver opdaget, skriver metro.

Din alder afgør: Så tit skal du have sex for at være sund
Din alder afgør: Så tit skal du have sex for at være sund

Samtidig er der også steder, hvor man har valgt at indføre love mod bizarre seksuelle udskejelser, som de færreste nok ville overveje.

Metro har i den forbindelse sammenfattet en liste over de mest mærkeligste sex-love, der findes rundt om i verden.

Unge venter med sex: Vil ha' den eneste ene
Unge venter med sex: Vil ha' den eneste ene

Listen er hentet fra sitet WeirdSexLaws.com, som ifølge metro har samlet de mest obskure sex-love fra det store udland.

Se dem i galleriet øverst!

LÆS OGSÅ: Så farligt er det at have sex med en, der har en stor penis

LÆS OGSÅ: 10 piger deler deres oplevelser med analsex: - Jeg sprøjtede fyren til med lort

LÆS OGSÅ: Hvor god er du i sengen? Find svaret i vores store sexquiz

LÆS OGSÅ: Sexet billedserie vækker opsigt: Her giver kendte mænd oralsex

LÆS OGSÅ: Tandlæge opfinder 'blowjob-bøjlen' til ekstra fræk oralsex

LÆS OGSÅ: Klumme: Sådan lærer du ham at slikke f*sse

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand omkommet - faldt i iskoldt vand
bt.dk
Ny bog afslører: Prins Harry var få...
bt.dk
23-årige Enna stillede et...
bt.dk
Stjerneskuespiller vil bruge sin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx