Af Webstud/AS - 02/08-16 08:53

Facebook slettede denne kvindes krops-selfie: Folk går amok over årsagenFacebook slettede denne kvindes krops-selfie: Folk går amok over årsagen

Blogger er kommet endnu mere til tasterne, efter Facebook slettede et tilsyneladende uskyldigt billede af hende og hendes datter.

storybild

- Facebook slettede billedet af min fantastisk velformede krop forleden dag. Det var en handling der kun kan beskrives som #mumbody misundelse, skriver den australske blogger Constance Hall til sin selfie. (Billede: Facebook)

Facebook og Instagram har nogle temmelig underlige regler, hvad angår censur af folks billeder på de sociale medier. Nu er det gået over stregen, mener en australsk blogger. Det skriver Metro.

Disse 10 apps sluger plads på telefonen - sådan undgår du det
Disse 10 apps sluger plads på telefonen - sådan undgår du det

Constance Hall fra den australske by Perth er blevet kendt for at lægge billeder op af livet som mor og hustru. Selvom hun ikke lægger billeder op af sine ædlere dele, lader det dog til, at alle hendes billeder stemmer overens med Facebooks skrappe regler.

MYSTISK: Kardashian-bror fjerner alle fotos af Blac Chyna på Instagram
MYSTISK: Kardashian-bror fjerner alle fotos af Blac Chyna på Instagram

Det skabte røre blandt hendes 820.000 følgere, da hun lagde et billede op under hashtagget #mumbody, og Facebook prompte slettede billedet uden nogen videre forklaring. Det fik Constance Hall til at poste en knap så venlig hilsen til Facebook, som du kan se nedenfor.

- Facebook slettede billedet af min fantastisk velformede krop forleden dag. Det var en handling der kun kan beskrives som #mumbody misundelse. Bare rolig adminstrator, en skønne dag vil du også have en behagelig #mumbod, skriver hun til billedet.

Facebook sletter skjulte billeder fra din telefon
Facebook sletter skjulte billeder fra din telefon

Næsten 100.000 har reageret på opslaget indtil videre, mens over 2.000 kvinder har kommenteret, at de støtter og takker hende for opslaget.

- Billedet fik mig faktisk til at få det bedre med min egen krop. Og det gav mig tillid til at jeg også er smuk, lød det fra en af bloggerens supportere. En anden kommenterede:

- De tillader billeder af nøgne kvinder og af døde kroppe og dyremishandling, og stadig fjerner de dit billede. Facebook, tag jer sammen for fanden!

Disse 10 ting bør du slette fra din Facebook-profil
Disse 10 ting bør du slette fra din Facebook-profil

Billedet der blev slettet, viste Constance med sin topløse datter. En af hendes følgere spurgte om billedet kunne være blevet slettet, ‘fordi hendes prepupertære datter ikke havde en trøje på’. Den australske mor svarede resolut:

- Hun er lige blevet 7!! Ikke prepupertær!! Hun er en baby! Og hun havde shorts på.

LÆS OGSÅ: Folk kritiserer hendes seneste plastikoperation - og nej, det er ikke brysterne

LÆS OGSÅ: Allan tager de bedste dyreselfies, du kommer til at se i dag

LÆS OGSÅ: Playboy-model er blevet lagt for had efter dette billede

LÆS OGSÅ: TV: Timpelapse-video viser en mors utrolige vægttab

LÆS OGSÅ: Din selfie afslører mere om din personlighed end du tror

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx