Af Simone Augusta Lundt - 14/07-17 21:17

Hvordan forklarer man lige den til mekanikeren? Hvordan forklarer man lige den til mekanikeren?

Efter uheldet begyndte der at ske noget...

En lastbil var læsset med levende ål, da den kørte galt i Oregon i USA. Flere containere med de slangelignende dyr fløj af bilen og landede på en større hovedvej.

Den 13. juli kørte en lastbil med 13 containere fyldt med omkring 3400 kilo slimål. Bilen skulle stoppe ved noget vejarbejde på vejen, men da chaufføren huggede bremsen i, røg containere fyldt med levende ål af bilen. En af containerne ramte en personbil, der blev totalskadet, skriver New York Post. Resten af containerne røg også af lastbilen og landede på vejen.

Ulykken fik fire andre biler til at køre ind i hinanden, heldigvis var det kun personen, der blev ramt af en container, som fik mindre skader, fortæller politiet.

LÆS OGSÅ: Bikiniklædt politibetjent stjal overskrifter verden rundt: Nu skifter hun job

Mens trafikkaosset var på sit højeste begyndte slimhelvedet. Slimålene har navnet af en bestemt årsag. De producerer slim, når de bliver stressede, hvilket de gjorde, da de landede midt ude på hovedvejen. Alt var slimet ind.

Brandvæsnet, som også var ved scenen, der nærmest lignende det, man ser på en splatterfilm, slog efterfølgende flere billeder og en video op på Twitter.

Politiet slog også flere billeder op af al slimen. På billederne kan man se en af de biler, der var involveret i ulykken.

LÆS OGSÅ: Da kampklædt politi stormede frem, stillede denne kvinde sig i vejen

Politiet slog også et billede op af en politibetjent, der nok har fået lidt slim på uniformen, hvor de skriver: 'Hvad skal vi sige til renseriet?'

Senere på dagen fik de rengjort vejen, så den blev åbnet igen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Prins Vincents reaktion på 'Andens'...
bt.dk
Ny Superliga-sensation: Hattrick-helt...
bt.dk
8 'gode' grunde: Derfor synes...
bt.dk
Undrede du dig også? Derfor kom...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx