Af Fie West Madsen - 18/10-17 17:20

Janes mand prøvede at score damer på bryllupsrejsen: Nu griner alle af hendes reaktion Janes mand prøvede at score damer på bryllupsrejsen: Nu griner alle af hendes reaktion

Hun valgte at tage en humoristisk tilgang til det ellerst triste brud.

storybild

Jane Tarren oplevede, hvordan hendes mand lagde an på andre damer allerede på bryllupsrejsen.

46-årige britiske Jane Tarren troede, hun havde fundet drømmemanden i Michael Borg, som hun mødte i 2013. De to blev gift i maj sidste år, men parret skulle ikke nå længere bryllupsrejsen, før Jane indså, at hun nok havde giftet sig med den forkerte.

Det skriver flere britiske medier, herunder The Mirror.

Under bryllupsrejsen opdagede Jane Tarren nemlig, at hendes nye mand lagde an på andre kvinder, og det hele blev kun værre, da hun senere fandt ud af, hvordan han skrev til en ven, at han havde giftet sig med en 'fed pige', som han slet ikke elskede.

Jane Tarren besluttede derfor at lade sig skille fra sin mand og i samme ombæring skille sig af med den brudekjole, hun blev gift i, og give pengene til velgørenhed.

I stedet for at svælge i sorg og ulykkelige miner har Jane Tarren valgt en noget mere humoristisk tilgang til kjolesalget i et Facebook-opslag, som indtil videre er blevet beskrevet i flere engelske medier.

'Vær sød at hjælpe mig med at fjerne denne Sontie brudekjole fra mit liv, den ser fantastisk ud, nok til at distrahere dig fra det faktum, at du gifter dig med en uimodståelig løgner.. Passer en i størrelse 18-22, kjolen er i fantastisk stand ulig mit ægteskab,' indleder Tarren sit Facebook-opslag, hvor hun også i en ironisk tone understreger, at man sagtens kan bruge kjolen, selvom man ikke lige umiddelbart skal giftes.

'Skal du ikke giftes? Det er ok! Kjolen vil se godt ud til mange anledninger, den vil se godt ud, mens du tager opvasken, venter på et tog eller måske endda står i kø for at foretage navneforandring, fordi det efternavn du tog giver dig kvalme og en større følelse af fortrydelse, end det engangsknald du havde tilbage i 2007!' skriver hun videre i opslaget, som har fået flere brugere til at rose den fraskilte kvinde for sin humor.

I et interview til The Mirror fortæller Jane Tarren, at hun fortryder, at hun lod sig forblænde af Michael Borg, som også fik hende til at betale for både bryllup, kjole og forlovelsesring. Alligevel har hun valgt at tage situationen med et smil.

»Jeg tænkte for mig selv 'hvordan kan jeg gøre noget, der er bittert og trist til noget, som er sjovt og vittigt?'« siger Jane Tarren til Mirror, og det humoristiske Facebook-opslag blev som bekendt svaret.

Hun fortæller til avisen, at mange har sendt hende beskeder og rost hendes opslag, ligesom flere fortæller om lignende oplevelser med mænd.

Der er dog én, der ikke finder Jane Tarrens opslag specielt morsomt. The Mirror har kontaktet Janes tidligere mand Michael Borg for at give ham mulighed for at kommentere sagen.

»Hun er en ond, fed kælling. Lad mig være,« lød det fra Borg ifølge Mirror.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter aflysning og halsoperation: Så...
bt.dk
TV 2 afslører nyt navn til populært...
bt.dk
50-årig verdensstjerne skal være far
bt.dk
Stor bekymring om lønfidus i Danmark:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx