Af - 16/10-16 14:34

Du har spist pizza forkert hele dit liv - sådan skal du i virkeligheden gøreDu har spist pizza forkert hele dit liv - sådan skal du i virkeligheden gøre

Det handler om at folde.

Bildstrecke im Grossformat »

Du kender det sikkert alt for godt. Du har lige fået pizzaen leveret, og du kan simpelthen ikke vente med at smage den geniale kombination af brød, tomat, ost og din favorit-topping.

Men lige så snart, du tager fat om skorpen på dit udvalgte slice og fører det op til munden, falder al fyldet af. Nedtur! Hvorfor sker sådan noget altid for dig? Fordi, du gør det helt forkert.

TV: Vi lavede en Oreo-pizza - sådan smagte det
TV: Vi lavede en Oreo-pizza - sådan smagte det

Den London-baserede pizzaentusiast Daniel Young har løsningen på dit problem, og den skal findes i pizzaens hjemland, Italien. Nærmere bestemt Napoli.

Daniel Young har skrevet bogen ‘Where To Eat Pizza - a guide to the world's 'best' pizzerias’. Det har bragt ham i kontakt med den italienske pizzakok Enzo Coccia, der har vist, hvordan man spiser pizza på den helt rigtige måde.

Guide: Sådan skal du opvarme din kolde pizza
Guide: Sådan skal du opvarme din kolde pizza

- Det er en smule latterligt, at Enzo mener, at der er en rigtig måde. Men jeg tænker altid, at det er bedst at lære reglerne, før man bryder dem, fortæller Daniel Young til Manchester Evening News.

Hvis en pizza skal være så tæt på det italienske køkken som muligt, må dejen ikke være for sprød. Det har dog den triste følgevirkning, at fyldet falder af, når man tager fat i skorpen.

Her er fem af de vildeste pizzaudbringninger
Her er fem af de vildeste pizzaudbringninger

Derfor er den bedste måde at spise pizza på som følger:

Man tager pizzaen og folder den på midten. Derefter folder man en gang til, så man har til sidst har en "kvart" pizza i fire lag. På den måde holder man fyldet på plads, og man kan spise pizzaen med en serviet omkring.

Det er tilsyneladende den rigtige måde at gøre det på.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx