Af - 09/09-15 17:40; Opdateret: 09/09-15 18:00

20-årig med 34DD-bryster: Mit smukke udseende er en forbandelse20-årig med 34DD-bryster: Mit smukke udseende er en forbandelse

Felicia Czohanski ville starte en debat, men i stedet kalder folk hende en forkælet møgunge.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er ikke let at være smuk. Og slet ikke hvis du både har udseendet med dig OG store bryster.

Det mener 20-årige Felicia Czohanski fra New York, der beskriver sig selv som en rigtig pige-pige med blondt hår, store nøddebrune øjne, tonede lægmuskler og 34DD-bryster, hvilket omregnet til dansk størrelse er omkring 75F.

Utaknemmlig? Emily Ratajkowski fortryder 'Blurred Lines'-videoen
Utaknemmlig? Emily Ratajkowski fortryder 'Blurred Lines'-videoen

Typisk går hun i høje hæle og kjole, men hun er havnet i en regulær internetstorm, efter hun i et blogindlæg på Cosmopolitan magazine åbnede op om de mange udfordringer, hun har på grund af sit ydre.

- Det er ikke let at være født 'smuk'. Da jeg var yngre forsøgte jeg i årevis at nedtone min personlighed og mit tøjvalg i et forsøg på at få anerkendelse for andet end mit udseende. Jeg tænkte over, om kjolen var for kort eller udskæringen for dyb.

Ikke overraskende er det mændene, der er 'problemet'.

- Jeg finder ikke min 'udstråling' så dragende, at mænd bør stoppe med, hvad de har gang i og føle sig draget til at fløjte, sige kattelyde eller fortælle deres venner, at de skal vende sig om og kigge på mig.

- Jeg er bare en ung kvinde, som forsøger at komme frem til, hvor jeg skal hen. Jeg blærer mig ikke over, at folk kommenterer på min fremtoning, understreger Felicia Czohanski.

Tatoveringerne gemmer på dyster hemmelighed: Nu hyldes de i hele verden
Tatoveringerne gemmer på dyster hemmelighed: Nu hyldes de i hele verden

Men hendes opråb har ikke haft den ønskede effekt. Tværtimod - som én skriver i en kommentar:

- Pointen er reel, men tonen er helt skæv. Som en professionel skribent, burde hun havde en bedre forståelse for, hvordan man ikke portrætterer sig selv som en forkælet møgunge.

En anden skriver:

- Jeg tror, at du overvurderer folks høje tanker om dig.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx