Af - 15/09-16 06:57

WOW: Det her er IKKE Julia Roberts - men en vildt dygtig makeupartistWOW: Det her er IKKE Julia Roberts - men en vildt dygtig makeupartist

Det er nærmest ikke til at se, men det her er ikke Julia Roberts med tung makeup. Det er en kroatisk makeupartist med noget nær magiske contour-evner

Bildstrecke im Grossformat »

Wow.. Det her er spot on.

Ja, det ligner helt absurd meget. Men det ér altså en kroatisk makeupartist, der gemmer sig inde bag makeuppen. Hun hedder Marina Mamic og har i øjeblikket omkring 25,5 tusinde følgere på instagram, hvor hun deler billeder og små videoer af sine magiske makeup skills.

Ny hårtrend hitter på Instagram
Ny hårtrend hitter på Instagram

Men selv om det ser legende let ud, når hun svinger børster og svampe hen over huden, så er det ikke noget, hun bare lige gør.

Den imponerende kopi af den 48-årige Julia Roberts tog angiveligt 12 timer at lave, og Marina arbejdede fra 8 om aftenen til 8 om morgenen for at opnå looket.

17 gange WOW: Så flotte er mænd efter frisør-makeover
17 gange WOW: Så flotte er mænd efter frisør-makeover

Det er dog ikke kun Pretty Woman stjernens look, hun har eksperimenteret med. Også Kim Kardashian og Beyoncé har stået for tur. Klik dig gennem galleriet og se nogle af hendes fantastiske forvandlinger.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx