Af - 09/01-16 10:41

To teenagere anmelder gruppevoldtægt under tysk nytårskatastrofeTo teenagere anmelder gruppevoldtægt under tysk nytårskatastrofe

Rapporter om adskillige uhyrligheder i Tyskland vælter ind efter en katastrofal nytårsaften, hvor hundredvis af kvinder er blevet seksuelt forulempet.

Bildstrecke im Grossformat »

Tre syrere er anholdt for at have deltaget i en gruppevoldtægt af to teenagere.

Det er kommet frem efter at anmeldelser om seksuelle krænkelser af kvinder over hele Tyskland nytårsaften bliver ved med at komme til offentlighedens kendskab.

De to piger er bare 14 og 15 år gamle, og de blev ifølge anklagen mod de tre mænd – foruden endnu en mistænkt, der er på fri fod – gruppevoldtaget gennem flere timer nytårsaften.

Politichef i Köln træder tilbage efter masseovergreb
Politichef i Köln træder tilbage efter masseovergreb

Voldtægterne skal være sket under en fest i den ene anholdtes hjem – en 21-årig mand – i det sydøstlige hjørne af Tyskland på grænsen til Schweiz. De to øvrige anholdte er bare 14 år, mens den eftersøgte er 15 år og er lillebror til den 21-årige.

Det skriver tyske Bild.

Flere mistænkte for seksuelle forbrydelser nytårsaften – ikke mindst i Köln – er syriske asylansørere, men ifølge The Telegraph er det ikke tilfældet for de fire mistænkte i gruppevoldtægtssagen.

Den 21-årige og hans bror er tyske statsborgere, mens de 14-årige er fra Holland og Schweiz. De er dog alle af syrisk oprindelse, lyder det.

1000 mænd forulempede kvinder i tysk by nytårsaften
1000 mænd forulempede kvinder i tysk by nytårsaften

Katastrofen nytårsaften har indtil nu fået politichefen i Köln til at forlade sin post efter at 120 anmeldelser om krænkelser er havnet hos det lokale politi.

I Hamborg har politiet modtaget 39 anmeldelser ifølge The Telegraph, mens politiet i Düsseldorf har modtaget 11 anmeldelser.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx