Af - 06/05-16 19:06; Opdateret: 06/05-16 19:21

Mand adoptede 'gadehund' - viste sig at være noget langt farligereMand adoptede 'gadehund' - viste sig at være noget langt farligere

Han var sikker på, det var en lille ulvehund, han havde fundet, men det viste sig at være noget helt andet.

Bildstrecke im Grossformat »

En kinesisk landmand må sande, at han nok skal sætte sig lidt mere ind i verdens forskellige dyreracer, inden han næste gang beslutter sig for at adoptere en gadehund.

LÆS OGSÅ: Kat fik et nyt smil efter påkørsel

Manden fandt det nuttede dyr på gaden for flere uger siden, og han var overbevist om, at det var en forladt hund af kunmin-racen, der minder meget om ulve, men som bliver holdt som kæledyr, skriver Yahoo.

Han tog den med hjem og gav den mad og et sted at sove, men efter noget tid lagde han mærke til, at dens poter voksede sig særdeles store, og at den ikke havde nogen hale.

Han kontaktede nogle dyrespecialister, der omgående kunne se, at der i virkeligheden var tale om en asiatisk brun bjørn, der er en truet dyreart.

LÆS OGSÅ: Endelig: Nu kommer Dyreværnet også til Jylland

Bjørnen blev fundet i den sydvestlige Yunnan-provins, og ekspertene mener, at den sandsynligvis var blevet væk fra sin mor, da landmanden stødte på den.

Selvom de var taknemmelige for, at landmanden havde givet bjørnen livet tilbage, så tog de den med sig til et særligt internat, hvor den skal bo, indtil den kan klare sig selv i naturen.

LÆS OGSÅ: Danmarks farligste dyr hærger igen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx