Af - 23/07-15 18:57

Utroskabssite tilbyder panik-knap efter profil-afsløringerUtroskabssite tilbyder panik-knap efter profil-afsløringer

Brugere, der frygter for, at deres private informationer på utroskabssitet Ashley Madison kan blive lækket, får nu tilbudt en måde at slette al data på. Der er dog en lille detalje...

Bildstrecke im Grossformat »

Brugere af utroskabssitet Ashley Madison følger formentlig intenst med i udviklingen omkring det brud på datasikkerheden, som har ramt hjemmesiden, efter at hackere har formået af blotlægge identiteter bag profilerne.

For at begrænse skadernes omfang tilbyder Ashley Madison nu gratis deres brugere en funktion, der ifølge hjemmesiden sletter al data – en funktion som tidligere kostede 20 dollar.

Utroskabssite hacket: Vil afsløre alle navne med nøgenbilleder
Utroskabssite hacket: Vil afsløre alle navne med nøgenbilleder

I en erklæring bedyrer det canadiske datingsite, at den såkaldte 'paid-delete-knap' fjerner al kommunikation om brugeren inklusiv sendte billeder og beskeder til andre brugere.

Hackerne bag profilafsløringerne påstår ifølge krebsonsecurity, der var først med nyheden, at funktionen ikke sletter navne og adresser, der kan spores gennem kreditkortoplysninger.

Nu afslører hackere de første brugere på utroskabssite
Nu afslører hackere de første brugere på utroskabssite

Det benægter Ashley Madison, som videre skriver i en pressemeddelelse, at hjemmesiden igen er sikker at bruge, og at der er etableret et samarbejde med myndigheder, der skal efterforske det ulovlige digitale indbrud.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forandret for altid? Astronaut er...
bt.dk
Hareide-kriger skadet før VM: Det,...
bt.dk
Genialt hotel-trick får folk til at...
bt.dk
Stewardesse faldt ud af fly og døde
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx