Af - 05/02-16 21:51

Sexdrømme: Her er de mest almindelige og hvad de betyderSexdrømme: Her er de mest almindelige og hvad de betyder

Har du haft hed drømme-sex med din ekskæreste, din chef eller måske et dyr?

Bildstrecke im Grossformat »

Har du nogensinde haft en saftig drøm, om nogen du slet ikke havde lyst til at drømme saftigt om? Din ekskæreste, din chef eller en ALIEN!? Så bare rolig - der er en god forklaring på galskaben.

Metro har lavet en liste med drømmeekspert Kelly Sullivan Walden i forbindelse med hendes nye bog The Love, Sex, and Relationship Dream Dictionary. Hun fortæller på denne liste om de mest almindelige sexdrømme, og hvad de i virkeligheden betyder.

Ekskæresten

Du tror måske, at du har begået dit livs fejl... Du skulle ALDRIG have slået op. Nu kommer han eller hun til dig i dine drømme og lokker med hed elskov. What to do??

Nej, ifølge Kelly Sullivan Walden er alle du ser i dine drømme en projektion af dig selv. Det handler altså om dig selv og ikke den specifikke ekskæreste.

- En eksæreste repræsenterer et aspekt af dig selv, som du måske var i kontakt med, da du var sammen med den person, som du måske ikke er lige nu, siger drømmeeksperten.

Du skal altså lige slå koldt vand i blodet, før du i panik griber telefonen og skriver til den gamle flamme! Det handler meget mere om dig selv.

22-årige Benny er træt af sex: Jeg har haft sex med 400 kvinder
22-årige Benny er træt af sex: Jeg har haft sex med 400 kvinder

Chefen

Panikken breder sig! Har du underbevidst et godt øje til din chef?!

Igen nej! Dine drømme handler som sagt ikke om personerne i dit liv. Det handler om dig. Så tør bare sveden af panden.

- En chef repræsenterer typisk autoritet, og den drøm giver dig en smagsprøve på din egen styrke. Det er et udtryk for, at du prøver at 'blive chef ' i dit eget liv, siger Kelly Sullivan Walden.

Et dyr

Det betyder, du hemmeligt tænder på dyr, og der er ikke så meget, du kan gøre ved det. Ja, ærgerligt...

Nej, du kan - på trods af afskrækkelsen - godt tage det roligt, hvis du har ordnet et dyr i din drøm. Ifølge drømmeeksperten, handler det ikke om specielle seksuelle præferencer, når du drømmer om dyr. Det handler i virkeligheden om, at genskabe kontakt til 'dyriske instinkter' og at komme væk fra for eksempel forstyrrende teknologi.

En kendt

Du har måske haft et lille - eller et KÆMPE ENORMT - crush på en celebrity. Men det er ikke fordi, Ryan Gosling hemmeligt også drømmer om dig. Desværre.

Ifølge Kelly Sullivan Walden handler drømme med kendte mennesker om, at du selv er ved at gå igennem store forandringer og selv er ved at træde ud i rampelyset. You go girl!

En alien

Du og kæresten skal ikke klikke ind på obskure hjemmesider for at finde en mars-mand dragt til næste tur i kanen. Drømme om rumvæsner handler ifølge Walden blot om, at du skal omfavne de besynderligheder, som gør dig 'underlig' - på den gode måde altså.

LÆS OGSÅ: TV: Kvinde sidder angiveligt fast på død mands penis i voldsom video

LÆS OGSÅ: WHO bekymret for melding om zika-smitte ved sex

LÆS OGSÅ: LISTE: 11 tegn på, at du og din veninde er for meget sammen

LÆS OGSÅ: 31-årige Jon føler sig snydt: Jeg blev ufrivilligt far

LÆS OGSÅ: Lærerinde havde sex med seks drenge: Her er den overraskende undskyldning

LÆS OGSÅ: Amber Rose afslører: Derfor sagde jeg 'det' om Kanyes analtrang

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx