Af - 20/04-16 09:59

Dommer tilbyder at betale bøde for pige, der stak pædofil med knivDommer tilbyder at betale bøde for pige, der stak pædofil med kniv

- Det ville være en skændsel at sende dig i fængsel, lød det fra dommeren.

storybild

(Billede: Polfoto)

En 15-årig pige undgår fængsel, efter hun stak en pædofil mand ned, der havde udsat hende for overgreb, da hun var otte år.

I retten forklarede hun, at hun følte sig svigtet af retssystemet, fordi den pædofile mand blev frikendt for de overgreb, han havde udsat hende for, da hun var otte år, og efter at have forladt retten som en fri mand, begyndte han at chikanere og håne hende, skriver Metro.

TV: Pædofil besvimer da han tages på fersk gerning
TV: Pædofil besvimer da han tages på fersk gerning

Det fik hende til at opsøge ham hans hjem i Bradford i Storbritannien, hvor hun fortalte ham, hun ville slå ham ihjel, før hun stak ham med en stor køkkenkniv.

Men hun opgave sit forehavende og ringede til politiet, efter at have stukket, og de valgte i første omgang at sigte den dengang 14-årige pige for drabsforsøg, hvilket dog senere blev ændret til grov vold.

Red Barnet: Østjysk pædofil slipper for billigt
Red Barnet: Østjysk pædofil slipper for billigt

- Det ville være en skændsel at sætte en overlever som dig i fængsel, lød det fra dommeren, Jonathan Durham Hall, der også blokerede for, at den unge pige skulle betale erstatning til en offerfond.

- Hvis nogen forsøger at tvinge dig til at betale, vil jeg personligt gøre det for dig, lød det fra dommeren, der beklagede pigens oplevelse med retssystemet.


LÆS OGSÅ: Organiseret pædofil krævede videoer med børneporno fra medlemmer

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx