Af - 14/06-16 13:40

Parterapeut: Det her ord må du aldrig bruge i et skænderi med din partnerParterapeut: Det her ord må du aldrig bruge i et skænderi med din partner

Når du skændes med din partner, er der ét ord, du ikke må bruge.

storybild

Parterapeuten opfordrer til, at man spiller fair og fokuserer på at løse konflikten, når man skændes med sin partner. (Billede: Colourbox)

Når du skændes med din ægtefælle og bølgerne går højt, er der et ord, du aldrig må råbe. Ligemeget hvor vred og frustreret, du er. Det fortæller parterapeut Deborah McFadden, der giver råd i en artikel hos Women's Health.

5 tegn på at din flirt ikke vil være kærester
5 tegn på at din flirt ikke vil være kærester

Det bandlyste ord er 'skilsmisse'. For når først ordet har undsluppet dine læber, kan du ikke tage det tilbage, forklarer parterapeuten, der oplister tre grunde til, hvorfor ordet er helt og aldeles forbudt:


Det er manipulerende
Måske smider du ordet 'skilsmisse' rundt i dine argumenter, for at få din ægtefælle til at holde kæft. Men det er bare manipulation fra din side af, for at få din vilje og problemerne vil ikke være løst og vil bare dukke op igen.


Det giver stress og nervøsitet
Ordet kommer til at virke som et ultimatum, og helt ærligt, det bryder ingen sig om. Din ægtefælle vil måske føle sig trængt op i en krog af den person, der skulle elske dem over alt på jorden. Det giver stress og nervøsitet, når det kommer til sikkerheden i forholdet.


Det får din partner til faktisk at overveje skilsmisse
Når din partner hører, du bruger ordet 'skilsmisse' i dine argumenter, vil han/hun måske høre det som en trussel. Ligegyldigt, hvor længe I har været gift, skal du ikke tale om skilsmisse med mindre, du virkelig mener det. Hvis du bruger ordet hver gang, I diskuterer, risikerer du at din partner faktisk når til det punkt, hvor han/hun bare tænker - 'så lad os gøre det!'.

Så meget tager man på når man får en kæreste
Så meget tager man på når man får en kæreste

Deborah McFadden opfordrer i stedet til, at man skændes på en fair måde og med fokus på at løse konflikten.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx