Af - 05/09-15 11:06

TV: Dansende pride-betjent med lækre moves går verden rundtTV: Dansende pride-betjent med lækre moves går verden rundt

En britisk betjent er blevet et stort hit på nettet, efter hun brød ud i dans til en Pride Parade i Manchester.

Den britiske betjent Jacqui Prest kunne ikke dy sig, da 'Footloose' blev spillet til Manchester Pride Parade. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Der var god stemning til Manchester Pride Parade i det nordlige England i sidste weekend, hvor tusinder af mennesker var samlet for at støtte seksualitet uden grænser.

Især en kvindelig betjent ved navn Jacqui Prest strålede, da Kenny Loggins’ 80’er-hit ‘Footloose’ begyndte at brage ud af højttalerne. Fuldt uniformeret brød betjenten således ud i euforisk dans, mens folkemassen jublede over hendes frække moves.

Homo-sexlegetøj storhittede under Priden: Se de frække eksempler
Homo-sexlegetøj storhittede under Priden: Se de frække eksempler

Flere af Jacqui Prests kollegaer kunne da heller ikke dy sig for at danse med, og det hele blev selvfølgelig fanget på video og smidt på Facebook - hvor mere end en halv million mennesker nu har set klippet, som du selv kan se i toppen af artiklen.

Og briterne elsker den dansende betjent, som efterfølgende er blevet rost til skyerne på de sociale medier.

- Fantastisk! Det er ting som dette, der får folk til at indse, at politibetjente er mennesker, der udfører et stykke arbejde. Stor respekt til dem, lyder en kommentar.

TV: Sådan så Copenhagen Pride ud gennem Snapchat
TV: Sådan så Copenhagen Pride ud gennem Snapchat

- Det viser, at ikke alle betjente tager sig selv alt for alvorligt - det er det, Pride handler om. Godt at hun kan have det sjovt. PS - fede moves, lyder en anden.

Daily Mail har snakket med den 44-årige betjent, der selv er homoseksuel og har en halvt år gammel søn med sin kone gennem seks år. Hun forklarer, at hun ikke kan stå stille til 80’er-hittet.

- Det gør ‘Footloose’ ved mig hver gang. Mine fødder begyndte bare at bevæge sig, og så gik det løs derfra, forklarer hun til avisen og erklærer sin kærlighed til den årlige begivenhed:

Over 20.000 går under regnbueflag i Copenhagen Pride
Over 20.000 går under regnbueflag i Copenhagen Pride

- Jeg elsker bare Pride. Folk klapper og jubler, og man kan se, at man giver dem et smil på læben - det er fantastisk. Atmosfæren er elektrisk, siger hun.

Efter at være blevet en internet-sensation, har Jacqui Prest været ude med et stort tak for alle roserne på Greater Manchester Polices Facebook-side:

#DancingPoliceOfficer

A message from our #DancingPoliceOfficer Inspector Jacqui Prest.

Posted by Greater Manchester Police on 4. september 2015

Træt betjent puster sig op over for bilist - der har perfekt svar
Træt betjent puster sig op over for bilist - der har perfekt svar

- Hej alle. Jeg vil bare sige tusind tak for al jeres støtte, for at danse til ‘Footloose’, for at være seje. Vi ses til Pride næste år!

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx