Af Jeppe Elkjær Andersen - 21/11-17 15:12

Millioner hjalp 9-årige Jacob med at få sit ønske opfyldt: Nu er han dødMillioner hjalp 9-årige Jacob med at få sit ønske opfyldt: Nu er han død

storybild

Jacob Thompson nåede at fejre tidlig jul, inden han gik bort. (Billede: Jacob Thompsons Journey / Facebook)

Historien om den blot ni-årige kræftpatient Jacob Thompson har rørt millioner af mennesker. Nu er Jacob Thompson gået bort.

I sin sidste tid blev den ni-årige knægt fra Portland, USA, nærmest en kendis. På trods af en sjælden kræftsygdom, som langsomt svækkede ham, så formåede han at trække overskrifter verden over.

For få uger siden fik Jacob Thompson og familien den forfærdelige nyhed, at den ni-årige formentlig ikke ville opleve den kommende jul, da hans kræftsygdom i nervesystemet var meget fremskreden.

Jacob elskede jul, og derfor besluttede hans forældre at afholde dette års højtid tidligere end normalt. Og et af Jacobs store ønsker i den forbindelse var at få julekort fra hele verden.

Og der gik da ikke længe, før kortene begyndte at vælte ind fra nær og fjern, efter Jacobs ønske var nået ud til medierne.

Kendte som Ellen DeGeneres, Rob Lowe og Arnold Schwarzenegger sendte Jacob julekort - ligesom tusindvis af andre.

Tidligere fik Jacob også besøg af politifolk og ægte levende pingviner - begge ting, som Jacob var meget begejstret for.

Jacob nåede da også at fejre jul med besøg fra Julemanden, inden han gik bort.

Mandag stod familien frem på den Facebook-side, der var dedikeret til Jacob Thompson, og fortalte, at han var død.

'Det er med sorg, at vi kan dele nyheden om Jacobs død med jer. Søndag 19. november - kun ni år gammel - gik Jacob stille og roligt bort efter fire års kamp med neuroblastom (svulstsygdom hos små børn i nervesystemet, red.),' skriver familien blandt andet i Facebook-opslaget, som du kan finde i fuld længde herunder.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kim er syg og på kontanthjælp: Nogen...
bt.dk
FCM-træner med hård kritik: 'Det...
bt.dk
Selvom det lugter af trofæer i...
bt.dk
Lego-arving sælger ud igen: Dropper...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx