Af - 14/05-16 10:52; Opdateret: 14/05-16 11:08

Læge: Kvinde blev gravid af at dyrke analsexLæge: Kvinde blev gravid af at dyrke analsex

Amerikansk læge beretter i et interview med et kendt sundheds-magasin om en kvindelig patient, der blev gravid efter analsex. Her er den vilde forklaring.

Bildstrecke im Grossformat »

Wauw, wauw og atter wauw!

I et interview med det kendte amerikanske sundhedsmagasin Men's Health punkterer en mandlig læge den biologiske kendsgerning omkring, hvordan børn kun kan blive undfanget.

7 ting du skal vide, inden du prøver 'det NYE oral-sex'
7 ting du skal vide, inden du prøver 'det NYE oral-sex'

Dr. Brian Steixner, der er urolog ved Jersey Urology Group i Atlantic City, fortæller i interviewet, at han på et tidspunkt har behandlet en kvinde, der var blevet gravid efter at have dyrket analsex.

- De løj for os i niende klasse, siger Dr. Brian Steixner ironisk med henvisning til den klassiske seksualundervisning, børn undervises i.

Ifølge Dr. Steixner er der dog en god, men kompliceret forklaring på kvindens anale graviditet.

Puttede blyant op i numsen: Havde analsex og endte på hospitalet
Puttede blyant op i numsen: Havde analsex og endte på hospitalet

Kvinden er således født med en sjælden misdannelse, hvor hendes rektum, urinrør og vagina ikke er adskilt, men i stedet forbundet i ét og samme rør .

Misdannelsen, der kun forekommer i en ud af 50.000 fødsler, medførte, at både urin, afføring og menstruationsblod løb ud gennem et anus-lignende hul på kvinden.

Billedet til højre viser, hvordan kvindens sjældne misdannelse så ud.

Kvinden havde tidligere gennemgået en operation, hvor man havde forsøgt at adskille kanalerne fra hinanden, men indgrebet var gået galt og havde i stedet forårsaget en såkaldt fistula, hvor hendes livmoder var blevet forbundet med hendes rektum.

Kan man
Kan man "sidde fast" under analsex? Nu er svaret her

Ifølge Dr. Steixner fortalte kvinden, at hun op til graviditeten kun havde haft analsex - Formentlig fordi det ikke var muligt for hende at blive penetreret på anden vis under sex.

- Efter at have foretaget en masse røngten-undersøgelser, konkluderede vi, at hun var blevet gravid af at have haft analsex, siger Dr. Steixner til Men’s Health.

Overraskende: Disse fyre holder længst i sengen
Overraskende: Disse fyre holder længst i sengen

Sammen med sine kolleger vurderede han, at det ikke var sikkert for kvinden at føde barnet på normal vis, og man foretog derfor i stedet et kejsersnit på hende.

Ifølge Dr. Steixner er anekdoten om kvindens anale graviditet hans bedste historie til dato. På trods af at den blev bragt i Men's Health for et år siden, er den først nu gået hen blevet en stor historie. Det sker, efter at flere britiske medier - herunder metro og Daily Mail har bragt historien i det forgangne døgn.

LÆS OGSÅ: Disse danske mænd er for flove: Vil ikke give sæd

LÆS OGSÅ: Fem gode grunde til at droppe intimbarberingen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Storstrejke kan ramme flytrafikken i...
bt.dk
Trumps valgkonsulenter afsløret med...
bt.dk
Kim Jong-Un kan nå Europa med sit nye...
bt.dk
Ny p-pille til mænd på vej
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx