Af - 23/04-14 21:54; Opdateret: 23/04-14 22:26

Kvinder med brede hofter er mere løse på trådenKvinder med brede hofter er mere løse på tråden

Et nyt forskningsprojekt viser en sammenhæng mellem bredden af kvinders hofter og antallet af både sexpartnere og engangsknald.

storybild

Ifølge et britisk forskningsprojekt er kvinder med brede hofter mere tilbøjelige til, at have engangsknald. (Billede: MARIN)

Kvinder med brede hofter har flere sexpartnere og er mere tilbøjelige til at have engangsknald. I hvert fald hvis man skal tro et nyt forskningsprojekt fra Universitetet i Leeds, det skriver The Daily Mail.

Hemmeligheden bag: Ikke i aften, skat
Hemmeligheden bag: Ikke i aften, skat


Projektet involverede 148 kvinder i alderen 18 til 26 år. De fik målt bredden på deres hofter. Derefter blev de stillet en række spørgsmål om deres seksuelle historik. Blandt andet den alder de havde, da de mistede deres mødom, antallet af seksualpartnere og antallet af følelsesmæssigt betydningsfulde seksuelle forhold.

Dine søvnvaner afslører dit sexliv
Dine søvnvaner afslører dit sexliv


Herefter kunne forskerne konstatere, at de kvinder, som var mest tilbøjelige til at have engangsknald, var dem med de bredeste hofter.

Mere specifikt kunne det ses, at de kvinder, hvor tre ud af fire seksuelle forhold havde været engangsknald, havde hofter, som var mindst to centimeter bredere end de kvinder, som havde færre engangsknald.

Mand fængslet for at larme under sex
Mand fængslet for at larme under sex


Grunden til den øgede seksuelle adfærd skal findes i biologien. Kvinder med brede hofter har nemlig nemmere og mindre smertefulde fødsler end kvinder med smalle hofter, og det har angiveligt en indflydelse på deres seksuelle adfærd.

Får op til 50 orgasmer om dagen: Håber kærligheden vil kurere hende
Får op til 50 orgasmer om dagen: Håber kærligheden vil kurere hende


- Kvinders hoftebredde har en direkte indflydelse på risikoen for en potentielt fatal fødselsskade. Det ser ud til, at når kvinder har kontrol over deres egen seksuelle aktivitet, så reflekteres denne risiko i deres adfærd, lyder det fra professor Colin Hendrie, en af forskerne bag projektet.

Cameron Diaz tror ikke på monogami
Cameron Diaz tror ikke på monogami


- Kvinders seksuelle aktivitet er derfor, i hvert fald til dels, påvirket af hoftebredden, tilføjer han.

Forskerne definerede brede hofter som over 36 centimeter og smalle som under 31 centimeter. Her tales om bredden målt lige hen over bækkenet, ikke omkredsen.

Mr. Dating: Har skaffet unge nok engangsknald
Mr. Dating: Har skaffet unge nok engangsknald

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medier med kæmpe transferbombe:...
bt.dk
To mænd fyret efter julefrokost i...
bt.dk
Dommen over Peter Madsens perverse...
bt.dk
Se billedet: Paradise-deltager har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx