Af - 20/08-14 07:27; Opdateret: 20/08-14 07:47

Gav aldrig op: Brors lig fundet efter 74 årGav aldrig op: Brors lig fundet efter 74 år

George Owen Smith forsvandt i 1940, men nu er liget af ham fundet på et drengehjem, hvor beboerne angiveligt blev pryglet og sexmisbrugt.

Bildstrecke im Grossformat »

Ovell Krell lovede sine forældre på deres dødsleje, at hun ville finde deres søn og hendes bror – George Owen Smith, der 'forsvandt' i 1940 i en alder af 14 år.

Dette var året, hvor han blev sendt til drengehjemmet Dozier Boys School i Florida, efter han havde stjålet en bil. Familien så ham aldrig igen, og skolen fortalte, at han var død af en omgang lungebetændelse, efter han var løbet væk fra drengehjemmet. Forældrene og Ovell troede dog aldrig på skolens historie, skriver CNN.

Mand indrømmer: Jeg havde sex med 100 lig
Mand indrømmer: Jeg havde sex med 100 lig

Raketangreb mod flygtninge: Bjærger 15 lig fra buskonvoj
Raketangreb mod flygtninge: Bjærger 15 lig fra buskonvoj

Dozier Boys School lukkede i 2011, og her kom der en række skræmmende historier frem fra skolens 111 år gamle historie. Det er kommet frem, at skolens personale angiveligt har pryglet og seksuelt misbrugt drengene.

Tilbage til Ovell, der nu er 85 år, og hendes søgen efter George. Ovell har været i kontakt med flere tidligere beboere, der har fortalt de skræmmende historier, og hun har selv valgt at skrive historierne ned, så den aldrig vil blive glemt.

Men selv efter syv årtiers søgen, så gav hun aldrig op, selv om det så sort ud.

Og i starten af august 2013 var der et gennembrud i sagen. På skolen var der nemlig en form for kirkegård, hvor 31 børn var blevet begravet, men antropologen Erin Kimmerle fra University of South Florida gjorde et vanvittigt fund.

Da ligene skulle udgraves, fandt man nemlig ikke kun 31 lig – man fandt hele 55 kroppe.

Og den første, der er blevet identificeret, er George Owen Smith, som Ovell Krell har været på jagt efter lige siden 1940.

Efterlod sin svigermors lig i en kuffert
Efterlod sin svigermors lig i en kuffert

Ligene i Gaza hober sig op: Nu ryger børn i kummefrysere
Ligene i Gaza hober sig op: Nu ryger børn i kummefrysere

Efterfølgende valgte Erin Kimmerle at tage med politiet til Ovell Krell for at give hende vished om brorens skæbne.

- Det var en kæmpe overraskelse. Jeg var helt chokeret og totalt lamslået. Jeg kunne ikke ytre et ord. Jeg kiggede bare på hende, siger Krell og fortsætter:

- Det er et mirakel, fordi der er så mange kroppe der er forsøgt at blive identificeret, og jeg er den eneste, der har fået vished, siger hun.

Det er dog langt fra sikkert, at retsmedicinerne kan fastslå Georges dødsårsag. Dog følger det med til historierne om vold og seksuelt misbrug, at tidligere beboer hævder, at flere er døde på grund af dette. Sagen bliver fortsat efterforsket i USA.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Rigmanden og entreprenøren Elon Musk...
bt.dk
Se billedet: 'Årgang 0'-Rachel med...
bt.dk
Kickstart foråret med sund mad: Lene...
bt.dk
Kim Walls forældre fortæller BT om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx