Af Niels Pedersen - 31/01-18 12:36

23-årige Ella faldt i søvn i toget: Da hun vågnede, havde hun 'tjent' 800 kroner23-årige Ella faldt i søvn i toget: Da hun vågnede, havde hun 'tjent' 800 kroner

Ella Johannessen havde netop fortalt sin mor om sin desperate økonomiske situation over telefonen, da hun faldt i søvn i toget under en tur fra Peterborough til Leeds i England i lørdags. En halv time senere vågnede den 23-årige universitetsstuderende igen - og opdagede, at der lå en kuvert i hendes skød.

storybild

Ella Johannessen fik sig en overraskelse under en togtur. (Billede: Privat)

Da Ella Johannessen åbnede den, fik hun en glædelig overraskelse: Der lå 100 pund (846 kroner) i kuverten. Nu forsøger hun at finde frem til personen bag den smukke gestus via Facebook. Det skriver BBC.

'Jeg begyndte at græde, fordi jeg blev så utrolig taknemmelig for din venlighed overfor en, du ikke engang kender,' skriver Ella Johannessen om den uventede håndsrækning på Facebook.

Til BBC fortæller hun, at pengene hjalp hende med at få fjernet det overtræk, hun havde på bankkontoen.

»Jeg ville gerne fortælle vedkommende, at han eller hun er et fantastisk menneske, og at det virkelig gjorde mig i bedre humør og var en kæmpe hjælp,« siger Ella Johannessen.

Ella Johannessen var endt i store økonomiske vanskeligheder under sit sidste år som studerende på Leeds Beckett University, hvor hun sagde sit deltidsjob op for at fokusere fuldt og helt på studierne.

Hendes Facebook-opslag er blevet delt over 15.000 gange, men det er stadig ikke lykkes den dybt taknemmelige studerende at finde frem til den hemmelige giver.

Efter at have oplevet, hvor meget en håndsrækning fra andre kan betyde, vil Ella Johannessen nu melde sig som frivillig i en velgørenhedsorganisation.

Du kan se hele hendes Facebook-opslag herunder.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Højt trusselsniveau i Frankrig:...
bt.dk
Verdens tredjestørste butik på vej...
bt.dk
DR-ansat rasede over DR-program: 'Det...
bt.dk
BTs Formel 1-korrespondent: Så mange...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx