Af SINE BACH JAKOBSEN - 14/05-17 19:45

Gik undercover og fik chok: Kirke gemte på beskidt hemmelighedGik undercover og fik chok: Kirke gemte på beskidt hemmelighed

Det var langtfra kun konfirmationsforberedelse og pasta-gudstjenester, der fandt sted i lokalerne.

storybild

Modelfoto (Billede: Scanpix/Iris)

En kirke i den amerikanske delstat Tennessee er anklaget for at arrangere lidt for lystige aktiviteter for de faste ´kirkegængere´. Det var i hvert fald nogle saftige detaljer, som de to inspektører mødte, da de gik undercover i kirken, der viste sig at være en swingerklub. Det fremgår af et anklageskrift skrevet på baggrund af besøget i marts, som kom frem i denne uge, skriver The New York Post.

Efter at have afleveret 40 dollars i indgangen kunne de to inspektører bevæge sig frit i 12 rum med senge og loungemøbler, hvor par og større grupper havde sex, mens andre kiggede på.

Et par spurgte endda inspektørerne, om de ikke ville tage et billede af dem, mens kvinden gav manden et blow-job, fremgår det af inspektionsrapporten. Et andet sted kælede og suttede en mand på en gravid kvindes bryster.

Byen ønsker nu, ‘kirken’ lukker ned for de sexuelle aktiviteter, fordi det er »til offentlig gene« og er i strid med lovgivningen at drive swingerklubber under 300 meter fra en skole.

Klubejer tiltalt for rufferi: Ville hjælpe prostituerede
Klubejer tiltalt for rufferi: Ville hjælpe prostituerede

Ansvarlig for byens zoneinddeling Bill Herbert skriver i rapporten, at han er chokeret over inspektørernes opdagelse.

»Helt ærlig, så var chokeret. Måske er jeg naiv, men jeg forventede ikke, at det var så visuelt, som det var.«

Han fortæller til News Channel 5 at han først for nyligt fik et tip om kirkens 'frække aftener' anden lørdag i hver måned.

Ejerne af kirken har da ellers tidligere været kendt for swinger-aktiviteter, men de havde lovet, at der ikke ville foregå seksuelle aktiviteter i kirken, da de overtog den.

Ejernes forsvarer har ifølge New York Post endnu ikke været hele anklageskriftet igennem, men han fastholder, at aktiviteterne er udelukkende er kirkelige handlinger.

LÆS OGSÅ: DR-stjerne i swingerklub: 'Det var lige på og hårdt og ned i en badekåbe'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter stor turneringssejr: Danske...
bt.dk
Patrick Nielsen om boksebrag mod...
bt.dk
Læge advarer: Alt for mange danskere...
bt.dk
Råd: Cigaretter skal koste 80 kroner...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx