Af - 03/01-14 09:04; Opdateret: 03/01-14 09:25

Forældre ser datter dø på nettet – og redder 7 livForældre ser datter dø på nettet – og redder 7 liv

Efter et brutalt overfald fra sin nye mand i USA, valgte mor og far til en 27-årig iransk kvinde at donere alle hendes organer til syv andre personer.

storybild

(Billede: Facebook)

Fra en bærbar computer kunne en grædende mor og far se, at deres datter Sanaz Nezami døde 10.000 kilometer væk hjemmefra Iran.

27-årige iranske Sanaz Nezami var ingeniørstuderende på Michigan Technological University i USA, og var blevet erklæret hjernedød efter et brutalt overfald fra sin nye mand.

Tv-sexbombe begår selvmord – chokerer alle
Tv-sexbombe begår selvmord – chokerer alle

Da det stod klart for Sanaz Nezamis forældre, at deres datters liv ikke stod til at redde, valgte de at alle datterens organer skulle bruges til at redde andres liv.

- Vi ville have, at Gud på mirakuløs vis skulle bringe Sanaz tilbage til livet. Men dette er et mirakel. Sanaz gav sit liv for at kunne redde andres, siger Sanaz Nezamis søster på en telefonlinje fra Irans hovedstad Teheran.

'Død' kvinde vågner under organhøst
'Død' kvinde vågner under organhøst

Sanaz Nezamis organer vil ifølge News.com.au blive doneret til i alt syv amerikanske patienter.

I august giftede Sanaz Nazami sig i Tyrkiet med Nima Nassiri og boede i en kort periode med sin mand i Los Angeles, hvor Sanaz Nazami i øvrigt er vokset op.

I november flyttede parret til Michigan fra Californien.

Teenager dræbt af skinheads
Teenager dræbt af skinheads

8. december blev hun i al hast indlagt på Marquette General Hospital i Michigan med alvorlige skader efter mandens overfald.

Hospitalet havde ingen idé om, hvem Sanaz Nazami var. Derfor lagde lægerne på hospitalet en efterlysning efter familien på nettet. I løbet af 24 timer nåede lægerne frem til familien i Iran.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Engelsk betjent udskrevet efter...
bt.dk
Zlatan er færdig i Manchester United:...
bt.dk
Babylykke: Kendt TV 2-korrespondent...
bt.dk
Tre danske byer vil ændre navn
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx