Af - 26/02-16 14:25

Er du stødt på den? Populært drinktilbehør gemmer på en hemmelighedEr du stødt på den? Populært drinktilbehør gemmer på en hemmelighed

En gemt hilsen fra østen er fundet i et festligt tilbehør. De farverige party-parasoller, der til tider bliver smidt i de kulørte drinks nede i baren, har angiveligt en hilsen med sig hele vejen med sig fra Kina.

Bildstrecke im Grossformat »

Du er måske stødt på dem i byen, når du har bestilt farverige drinks med sugerør, fyrværkeri og hvad har vi ikke - nemlig de søde små kulørte mini-parasoller. Nu viser det sig, at nogle af dem derude gemmer på en lille hemmelighed.

Det skriver online mediet Pretty 52.

De har opdaget nogle små sammenrullede stykker papir gemt inde i samlingen under skyggen. Papiret er, ifølge Pretty 52, fyldt med kinesiske tegn, der fortæller om din fremtidige lykke - lidt ligesom de såkaldte lykkekager.

Måske kender du allerede til hemmeligheden, men det gjorde vi ikke på metroxpress, og vi ville derfor finde ud af, om det virkelig kunne passe - og om de overhovedet kan støves op i Danmark.

Weekendguide: Gratis øl og drinks, billig mode og enormt pladesalg
Weekendguide: Gratis øl og drinks, billig mode og enormt pladesalg

Hos Tiger og Føtex har de ikke hørt om hemmeligheden, og Tiger må desværre berette, at det slet ikke er de samme kinesiske parasoller, de har i deres sortiment.

En medarbejder i Føtex kan ikke fortælle, om det er helt de samme parasoller, de har i deres sortiment. Men en obduktion udført af medarbejderen viser, at der ikke er nogle kinesiske hemmeligheder gemt i deres parasoller.

Skal du prøve denne her
Skal du prøve denne her "klamme" drink i aften?

Det ser altså desværre ud til, at det ikke er helt nemt at finde dem i Danmark. Men da det er weekend, og nogle af jer læsere nok skal ud og have et par drinks, så kan i måske hjælpe os med at opklare hemmeligheden.

Hvis du støder på parasollen med den gemte seddel, så send os et billede gennem vores app (søg på metroxpress i App Store). Vælg 'Dit Tip' og 'Upload dit billede.'

Og sådan ser de små sedler inde i parasollen altså ud:


28-årige Zander er drinkskonge og workaholic
28-årige Zander er drinkskonge og workaholic

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx