Af - 16/05-17 17:29

Marcus giftede sig i København: Kogte sin hustru og levede et absurd dobbeltlivMarcus giftede sig i København: Kogte sin hustru og levede et absurd dobbeltliv

27-årige australske Marcus Volke kogte sin hustru i en stor gryde efter at have slået hende ihjel.

Bildstrecke im Grossformat »

Hustruen Mayang Prasetyos krop blev fundet parteret. Dele af hendes krop var i en stor gryde, mens resten var i sorte plastiksække. Hun blev fundet af politibetjente, der var kaldt til parrets lejlighed, efter en elektriker havde rapporteret om mistænkelige forhold, skriver news.com.au.

Parret mødte hinanden på en klub i Melbourne i Australien, hvor de begge arbejdede som prostituerede. Klubben var for homoseksuelle og transkønnede. Mayang Prasetyo var oprindeligt fra Indonesien og arbejdede som transkønnet prostitueret, og hun sendte overskydende penge hjem til sin familie, som ikke anede, hvordan hun tjente pengene.

Berygtet sadistisk børnemorder er død i Storbritannien
Berygtet sadistisk børnemorder er død i Storbritannien

Hun ville gerne blive i Australien, mens Marcus Volke gerne ville have hjælp til at få adgang til homoseksuelle klubber i Europa og Asien, og derfor lavede parret en aftale om, at de skulle bo sammen.

Marcus Volke arbejdede som prostitueret fordi han havde en stor gæld, som han ikke vidste, hvordan han ellers skulle tilbagebetale.

Livet sammen ledte til, at Marcus Volke i oktober 2014 endte med at dræbe, partere og koge indoneseren, hvis fødenavn var Febri Andriansyah, hvorefter han begik selvmord ved at skære sin egen hals over, skriver Brisbane Times.

Mor druknede sine to børn i badekar ved at sidde på dem
Mor druknede sine to børn i badekar ved at sidde på dem

I 2013 boede parret i en kortere periode i Danmark og blev gift i København. Også her arbejdede Volke som prostitueret og solgte sig selv under navnet Heath XL. Han beskrev ifølge news.com.au sig selv som en ’ung og sexet australsk dreng, meget venlig og stille og rolig, diskret og professionel.’

Efter nogle måneder i Danmark valgte parret at slå sig ned på Tenerife.

Men på trods af sine mange rejser og ægteskabet med Mayang Prasetyo, vidste Volkes familie ingenting. De troede, han arbejdede som kok på forskellige cruise-skibe og på den måde tjente penge til at rejse verden rundt, og de kendte ikke noget til hustruen.

Politiet mener, at det var derfor, Volke valgte at bruge så ekstreme metoder for at skille sig af med Mayang Prasetyos krop. De mener ikke, mordet var overlagt, men at det i stedet skete i affekt under et skænderi.

Ung sydafrikaner er tiltalt for øksedrab på sin rige familie
Ung sydafrikaner er tiltalt for øksedrab på sin rige familie

Men Volke kunne se, at hans dobbeltliv nu ville blive afsløret, og det prøvede han at undgå.

Dog greb skæbnen ind. Da han kogte hustruens krop endte gryden med at koge over, hvilket kortsluttede elektriciteten i lejligheden. Derfor tilkaldte han en elektriker, som hurtigt opdagede, at noget var på færde. For selvom Volke forklarede den dårlige lugt med, at han var ved at koge griseben, så var lejligheden også fyldt med blegemiddel og sorte plastiksække.

Så elektrikeren reparerede komfuret og anmeldte derefter staks Volke til viceværten, som tilkaldte politiet.

Skønhedsdronning forsvandt for 12 år siden: Nu er en skolekammerat  blevet dømt
Skønhedsdronning forsvandt for 12 år siden: Nu er en skolekammerat blevet dømt

Da Volke åbnede døren og det blev klart, at politiet ville ind i lejligheden, skar han sin egen hals over og stak af ud over altanen på stuelejligheden. Politiet iværksatte en eftersøgning med det samme, men da de fandt Volke i den affaldscontainer, han havde gemt sig i, var genoplivning ikke en mulighed. Han var blødt ihjel.

Nu er sagen kommet for retten, hvor det skal klargøres, hvad der lå til grund for det groteske mord. Mandag kom det frem, at Volke blandt andet led af angst, depression og søvnproblemer.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se tidslinjen: 14 danskere, der...
bt.dk
Avicii døde pludseligt: Nu udtaler...
bt.dk
Forbrugerombudsmanden advarer: Får du...
bt.dk
Jackson-familien er dybt bekymret for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx