Af David Andersen - 05/09-17 21:51

18-årig studine sælger sin mødom på tilbud: - Jeg er i pengenød18-årig studine sælger sin mødom på tilbud: - Jeg er i pengenød

Ukrainsk teenager sælger sin 'første gang' for 12.000 kroner, fordi hun har brug for pengene.

storybild

Vi kender alle til 'sidst på måneden'-syndromet - især i studietiden - når man har brugt alle sine penge på tant og fjas, og der stadig er bekymrende lang tid, til der går penge ind på kontoen.

Så må man ty til tricks som at gå ned med flasker, lufte naboens hund eller sælge sit brugte tøj. Men hvad gør man, når alle almindelige muligheder er udtømt?

For 18-årige Yulia fra Ukraine var svaret temmeligt kontroversielt: Hun har besluttet at sælge sin mødom.

I modsætning til tidligere jomfruer, som der er blevet skrevet om i alverdens medier, kræver hun ikke en formue for den seksuelle ydelse - hun skal 'bare' have 50.000 Grynia (12.000 kroner) for det.

Det skriver The Sun.

Hun forklarer i en annonce i en lokalavis i hjembyen Melitopol, at hun vil give sin mødom til en 'seriøs mand, som kan give mig en håndsrækning på 50.000 Grynia'. Hun understreger samtidig, at hun ikke vil bruge pengene på sjov og ballade, men at de skal bruges til noget seriøst - uden dog at komme ind på hvad.

Ifølge The Sun forsikrer hun om, at hun har haft kærester, men aldrig har været i seng med nogen af dem. Hun vil gerne tage til læge og skaffe bevis på, at hun stadig er jomfru.

Hvis man som dansker overvejer at slå til, skal man lige være opmærksom på, at den romantiske handel skal foregå i Melitopol.

Det er efterhånden et udbredt fænomen, at smukke jomfruer sætter deres mødom til salg - men normalt går de for svimlende summer.

Se bare rumænske Aleexandra, som ikke skal bekymre sig om penge de næste mange år, efter hun solgte sin uskyld.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Royal baby-lykke: Kate har født
bt.dk
Nu kan du købe Medinas ungdomslejlighed
bt.dk
Kendt dansk medie lukker og slukker
bt.dk
Læge advarer: Alt for mange danskere...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx