Af - 01/12-16 19:13

McDonalds har et hemmeligt guldkort, der giver gratis mad i et årMcDonalds har et hemmeligt guldkort, der giver gratis mad i et år

McDonalds har et guldkort, der giver den heldige ejer lov til at spise alt man kan i et helt år. Men det kræver berømmelse, penge eller en heltegerning at få fat i det.

Bildstrecke im Grossformat »

Ovenfor kan du se sjove situationer fra McDonalds

Tro det eller ej, der findes et gyldent kort, der giver ubegrænset fastfood på den gyldne måge. At få fat i kortet kræver dog, at du er en kendt, rig eller heroisk amerikaner, skriver LADBible.

Big Mac'ens opfinder er død
Big Mac'ens opfinder er død

Guldkortet gives typisk til kendisser eller folk med relation til McDonalds. Opfinderen af Maccens morgenmads 'McMuffin' fik sig et, mens prominente rige herrer som Bill Gates og Warren Buffett også kan flashe de gyldne kort.

Kortet er dog ikke udelukkende forbeholdt de rige og berømte, men kan også tildeles normale mennesker, der har gjort noget ekstraordinært for at hjælpe andre. Det var tilfældet i 2013, da Charles Ramsey reddede tre kvinder.

Derfor kommer Mcnuggets i fire forskellige former
Derfor kommer Mcnuggets i fire forskellige former

Den vakse amerikaner opdagede kvinderne, der var blevet kidnappet og voldtaget af en mand ved navn Ariel Castro over en periode på 10 år. Charles kom dem til undsætning med en halvspist Big Mac i hånden, og det belønnede McDonalds.

De tildelte ham derfor et McDonalds guldkort, der giver frit valg på alle hylder i et helt år.

Nyt koncept går i luften: Her kan du få McDonald's ombord på flyet
Nyt koncept går i luften: Her kan du få McDonald's ombord på flyet

Ifølge CNN blev kidnapperen Ariel Castro dømt til livstid, plus tusinde år, og hang sig selv en måned efter, alt i mens Charles Ramsey kunne spise så mange nuggets, chili cheese tops og hamburgere, han overhovedet ville.

LÆS OGSÅ: Nu vil McDonald's servere burger ved bordet

LÆS OGSÅ: McDonald's introducerer Nutella Burger

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

10-årige Johanne svækkes dag for dag:...
bt.dk
Curlingkvinderne tabte i neglebider...
bt.dk
Køen til prins Henriks båre var endnu...
bt.dk
OL-debutant rystede: Det var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx