Af - 02/04-16 11:39

Adam fik stjålet sine billeder til Tinder: 'Det føles klamt'Adam fik stjålet sine billeder til Tinder: 'Det føles klamt'

Han fik pludselig at vide, at hans private facebookbilleder cirkulerede på datingappen Tinder, til trods for at han er gift og ikke har nogen tinderkonto

Bildstrecke im Grossformat »

24-årige Adam fik at vide, at hans billeder figurerede på en falsk tinderprofil under navnet 'Ola'. Nu vil han gerne advare piger mod at stole blindt på at folk er, hvem de udgiver sig for.

24-årige Adam Edström bor i Stockholm - og er gift. Alligevel har hans ansigt været til fri swipning på datingappen Tinder, under en profil hvor en person der kalder sig Ola, med hans billeder, udgiver sig for at være 28 år og bo i Gävle, skriver Arbetarbladet.

TV: Dette sker da komiker agerer kvinde på Tinder
TV: Dette sker da komiker agerer kvinde på Tinder

Det er billeder fra Adam Edströms egen facebookside, som han har fået stjålet. Egentlig er han lidt ligegad selve tyveriet, men han er til gengæld urolig for om det skal gå ud over andre.

- Det generer mig enormt meget. Man vil jo helst sørge for at ingen piger kommer noget til. Man ved ikke hvor gammel han egentlig er. Det føles ulækkert. Jeg synes det er synd for de piger, der skriver med en person, der ikke findes, siger han til avisen.

Tinder nedbrud: Kig her hvis dine matches er væk
Tinder nedbrud: Kig her hvis dine matches er væk

Ifølge den forfalskede tinderprofil, så søger 'Ola' efter letklædte billeder, men er også interesseret i et seriøst forhold.

Er du single? Her er 15 GENIALE Tinder-profiler
Er du single? Her er 15 GENIALE Tinder-profiler

I profilteksten står der:
'Økonomisk uafhængig som forhåbentlig kan finde nogen at dele hverdagen med. Har en utrolig svaghed for teasing billeder, men døm mig ikke for det. Leder efter noget seriøst :) Bare lad høre fra jer:) '

Adam Edström har givet Tinder besked og bedt dem lukke kontoen, og det har de nu gjort, fortæller han.

- Jeg har fået bekræftet af Tinder at kontoen er fjernet nu, siger han til Nyheter24.

Ny app skriver dine søde, sjove eller smarte svar til din flirt for dig
Ny app skriver dine søde, sjove eller smarte svar til din flirt for dig

Selv om tinderprofilen nu er fjernet, vil Adam Edström alligevel advare andre om at være forsigtige på nettet. Han mener det er vigtigt at være bevidst om, at den man skriver med kan være en bedrager.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx