Af - 18/03-17 17:41

Stor tøjkæde hylder 2-årige Lily med Downs syndrom i smuk reklameStor tøjkæde hylder 2-årige Lily med Downs syndrom i smuk reklame

Den 2-årige Lily Beddall har vundet en kæmpe modelkontrakt, der betyder, at hun nu er ansigtet udadtil hos en af Englands største tøjkæder.

storybild

Den 2-årige Lily Beddall har vundet en stor modelkontrakt med en britisk tøjgigant.

Den kun 2-årige Lily Bedall beviser, at selv om man har Downs syndrom, kan man sagtens være supermodel. Det skriver The Independent.

Lily har vundet jobbet som den britiske tøjgigant Matalans ansigt udadtil. Man kan derfor finde et billede af Lily i alle tøjkædens 217 britiske butikker og på deres hjemmeside.

Ifølge Matalan er målet med kampagnen at ændre folks opfattelser af folk med handicap, og vise folk, at skønheden har mange ansigter og former.

Pigens forældre er naturligvis pavestolte af deres datter.

- Kontrakten handler om inklusion og om at ændre, hvordan vi opfatter skønhed. Det er skønt, at Matalan har valgt et barn med Downs syndrom, fortæller Mrs Beddall ifølge The Independent.

Så snart billederne kom op at hænge, tog Lilys forældre hende med for at se resultatet af hendes modelarbejde - Lily blev glad, og genkendte sig selv med det samme.

Her ses Lily foran sit eget modelbillede siddende på sin fars skuldre.

- Det var en fornøjelse at arbejde med Lily. Hun var vidunderlig, og vi er vildt glade for at høre, at Lily og hendes forældre nød at se hendes billede i vores butikker, fortæller Matalans marketingschef, Simon Lee, ifølge The Independent.

Efter konkurs: Faren til Amalies datter dømt i retten
Efter konkurs: Faren til Amalies datter dømt i retten

Nybagt mor? Så meget skal du amme i starten
Nybagt mor? Så meget skal du amme i starten

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx