Af - 01/10-15 12:01

Riiiigeligt smør: McDonald's erstatter margarinenRiiiigeligt smør: McDonald's erstatter margarinen

I USA vil McDonald's nu til at smøre deres produkter med smør frem for margarine. Herhjemme er din McDonald's bøf ikke stegt i smør.

storybild

Bøffen på McDonald's i Danmark steges ikke i smør. (Billede: Polfoto)

Forleden offentliggjorde McDonald's, at de for en periode vil putte en 100 procent økologisk burger på markedet i Tyskland, og nu er restaurantkæden klar med endnu et tiltag, der skal oppe kvaliteten.

McDonald's i USA vil nemlig til at anvende smør frem for blandingsproduktet margarine, når de smører deres morgenmadsprodukter.

Til at begynde med vil smørret kun blive brugt i tilberedningen af McDonald's morgenmadsprodukter, og margarinen blive erstattet, når de enkelte restauranter løber tør.

Metroxpress kontaktede McDonald's Danmark for at finde ud af, hvad din bagel herhjemme bliver smurt med, og om din burgerbøf er stegt i smør eller margarine, når du går på en dansk McDonald's.

- Vi bruger smør i tilberedningen af vores Bagel og McMuffins i Danmark. Det er forskelligt fra marked til marked, hvilke ingredienser vi bruger i tilberedningen af morgenmadsprodukter, siger pressechef for McDonald's Danmark, Pia Tobberup.

Det gør svenskerne bare ikke! McDonald's fjerner to danske yndlinge
Det gør svenskerne bare ikke! McDonald's fjerner to danske yndlinge

Hun kan i øvrigt oplyse, at kæden anvender det danske smørmærke, Lurpak, når Bagel og McMuffins bliver tilberedt. Men din burgerbøf får hverken assistance af Lurpak eller margarine.

- Vi tilfører ikke fedtstof, når vi steger. Burgerbøffen bliver stegt under en vis varme, og det er dens eget fedtindhold, der giver den noget at stege i, siger Pia Tobberup.

Fra i dag kan du reservere bord på Mcdonald's
Fra i dag kan du reservere bord på Mcdonald's

LÆS OGSÅ: TV: Blindtest - kan vi bedst lide kaffe fra McDonald's eller Starbucks?

LÆS OGSÅ: Forsvundne drenge er fundet på McDonald's

LÆS OGSÅ: McDonald's-kyllinger slået med køller med pigge

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nicolas Sarkozy anholdt af politiet
bt.dk
Skal vidne i retten: Hun kan blive...
bt.dk
Køkkenets store bakteriebombe: Næsten...
bt.dk
Trumps valgkonsulenter afsløret med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx