Af - 27/09-16 17:37

Hun skulle bare tage et selfie - gjorde uhyggeligt fund på vennens telefonHun skulle bare tage et selfie - gjorde uhyggeligt fund på vennens telefon

Hun sikrede sig beviser, før hun ringede til politiet.

storybild

Da 18-årige Kirsty-Ann Barr fra Hull i Storbritannien kom hjem med sin kæreste efter en tur i byen, ville de lave lidt sjov med deres roommate.

Så de tog hans telefon, så de kunne tage en masse selfies med det, men det viste sig, at telefonen indeholdt en række billeder, der fik dem til at glemme alt om at lave sjov.

Anklager: Pædofil randrusianer havde forberedt babykøb
Anklager: Pædofil randrusianer havde forberedt babykøb

- Vi åbnede telefonen, hvor vi fandt billeder af børn. Jeg var helt chokeret, der var utallige billeder, siger hun til Hull Daily Mail.

Da chokket over at se de mange seksuelle overgreb på børn havde lagt sig, besluttede de sig for at sikre sig bevismateriel mod deres roommate.

- Min kæreste hentede sin iPad, som vi brugte til at filme med, mens vi scrollede gennem billederne, hvis nu han skulle slette dem. Billederne var forfærdelige, og der var både børn og voksne på dem, siger hun.

Ung dansker skuffet: Erstatningssag i New York er udskudt
Ung dansker skuffet: Erstatningssag i New York er udskudt

Da den havde filmet de grusomme billeder, kontaktede de politiet, der anholdt deres roommate. Han fik beslaglagt al elektronisk udstyr, og efterfølgende blev han tiltalt for besiddelse af børneporno.

Men da retten afsagde sin kendelse, blev Kirsty-Ann Barr og hendes kæreste igen chokerede.

Han slap nemlig med en bøde på 170 kroner og et 30 dages rehabiliteringsprogram.

Børnelokker anholdt af Henrik Qvortrup: Havde rød sodavand og glidecreme
Børnelokker anholdt af Henrik Qvortrup: Havde rød sodavand og glidecreme

- Det er på ingen måde retfærdigt, når man ser på, hvad hans telefon indeholdt. Jeg synes, han skulle have haft en langt hårdere straf. Jeg så billederne, og jeg ved, hvor forfærdelige de var. Han skulle have haft en strengere straf end en bøde, siger hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Populær dansk tjeneste bliver...
bt.dk
Nye regler åbner for stribevis af...
bt.dk
Støjberg-opgør i Venstre: Det havde...
bt.dk
LIGE NU: Hovedvej spærret efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx