Af - 12/05-15 20:04

Sådan har du aldrig fået din morgenmad i Ikea førSådan har du aldrig fået din morgenmad i Ikea før

Forretningskæden giver nu mulighed for at teste deres senge i to dage i London, imens du nyder en lækker skandinavisk morgenbord.

storybild

Sengene vil blive gjort klar til de morgenmadsglade besøgende. (Arkivfoto) (Billede: Polfoto)

Du kender det sikkert godt, at det kan være svært at slippe dynen om morgenen, og du vil egentlig helst nyde morgenkaffen, rundstykket og wienerbrødet i sengen.

Men det er normalt ikke lige noget, man har fået testet, om sovepladsen også egner sig til at agere morgenbord. Det har Ikea dog nu tænkt sig at gøre noget ved – i hvert fald i England.

Ikea advarer: Børn er kommet til skade ved dette produkt
Ikea advarer: Børn er kommet til skade ved dette produkt

Her vil den svenske forretningskæde nemlig have en pop-up 'Breakfast in Bed cafe' fra den 19. til 20. maj i en af deres butikker i London-området. Det skriver 'IKEA UK' på deres facebookside:

Fancy hopping into bed with us at our pop-up Breakfast in Bed cafe? Hosted in a secret location in East London on the...

Posted by IKEA UK on 9. maj 2015

Nyt tricktyveri: Bedsteforældre ribbet af falsk barnebarn
Nyt tricktyveri: Bedsteforældre ribbet af falsk barnebarn

De gør blandt andet opmærksom på, at det vil være muligt at nyde skandinaviske morgenmadsdelikatesser i stille og rolige omgivelser.

Og det vil både være muligt at prøve både deres enkeltmandssenge og dobbeltsenge, mens personalet vil servicere en. Samtidig vil der være søvnspecialister til stede, som vil være klar til at tilbyde råd om, hvordan man kan få den bedste nattesøvn.

Psykolog: Derfor skal du droppe Ikea-turen med kæresten
Psykolog: Derfor skal du droppe Ikea-turen med kæresten

Hvis denne mulighed skulle lyde tillokkende for en, så skal man blot sende en mail til Ikea og angive, hvilket tidspunkt der vil passe en bedst. Og heldigvis skiftes sengetøjet mellem hvert skift.

Men hvor i London, det præcis skal foregå, oplyser de ikke i facebookopslaget. De gør dog opmærksom på, at man skal betale for morgenmaden, mens det også står uklart, om man må tage børn med, ifølge svarerne fra Ikea.

LÆS OGSÅ: Borgmester glæder sig over nyt Ikea-varehus i københavnsk smørhul

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kim Walls mor fokuserer på...
bt.dk
'Diverse mænd har skrevet til mig, at...
bt.dk
I dag kan en ny børne-dille begynde:...
bt.dk
Kim Walls danske kæreste: Hun var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx