Af - 09/03-17 14:16; Opdateret: 09/03-17 14:57

Hel familie forsvandt pludselig - nu er der nye uhyggelige spor i sagenHel familie forsvandt pludselig - nu er der nye uhyggelige spor i sagen

Fransk politi har fundet ligdele, der måske er relateret til sagen om den forsvundne familien Troadec.

Bildstrecke im Grossformat »

I midten af februar forsvandt hele den franske familien Troadec sporløst fra deres hjem i Orvault nær Nantes i det vestlige Frankrig. Der blev fundet blodspor flere steder i huset, på trappen, på en mobiltelefon og på flere andre genstande, og i sidste uge blev ​Hubert Caouissin, ekssvoger til faderen i den forsvundne familie, og hans kone Lydie anholdt for mordet på familien.

Senere har ekssvogeren selv erkendt, at han dræbte 49-årige Pascal Troadec, hans kone Birgitte Troadec og deres to børn, Sébastien på 21 år og Charlotte på 18 år den 16. februar - samme aften som de forsvandt. Anklager Pierre Sennes har forklaret, hvordan Hubert Caouissin selv har indrømmet mordene og forklaret, hvordan han bankede de fire familiemedlemmer til døde med et koben.

Mysteriet hele Frankrig taler om: Gemmer bilen svaret på families forsvinden?
Mysteriet hele Frankrig taler om: Gemmer bilen svaret på families forsvinden?

Onsdag tog sagen dog en ny opsigtsvækkende drejning, da flere kropsdele blev fundet ved Hubert Caouissins hjem i det nordvestlige Bretagne.

Det skriver BBC.

Kropsdelene blev fundet ved Caouissins gård i området ved Pont-de-Buis-les-Quimerch, hvor man også fandt en del smykker tilhørende familien, offentliggjorde anklager Pierre Sennes på et pressemøde onsdag. De kropsdele, der er fundet, er endnu ikke identificeret.

Ifølge Pierre Sennes har Hubert Cauouissin tidligere forklaret, hvordan han udspionerede familien i deres hjem ved hjælp af et stetoskop, som han brugte til at lytte gennem deres vinduer den 16. februar. Samme aften brød han ind i huset, angiveligt med det formål at stjæle en nøgle. Men familien vågnede og en slåskamp brød ud mellem Pascal Troadec og Hubert Caouissin, som startede med at dræbPascal Troadec - og siden resten af familien.

Han har senere fortalt, hvordan han har parteret ligene og har begravet nogle dele, mens andre er brændt. Det vides dog endnu ikke, om kropsdelene fundet ved hans grund med sikkerhed tilhører de afdøde familiemedlemmer.

Efter fund af mystiske blodspor: Hvordan kan en hel familie bare forsvinde?
Efter fund af mystiske blodspor: Hvordan kan en hel familie bare forsvinde?

Motivet bag drabet er angiveligt en familie-arvestrid, som bunder i, at man efter Pascal Troadecs faders død fandt flere guldbarrer under arbejdet på en af hans ejendomme. Ifølge Hubert Caouissins egen mor er der dog tale om en myte.

Hubert Caouissin er ikke tidligere straffet, men risikerer ifølge BBC nu en livstidsdom. Det er ikke helt klar, hvilken rolle hans kone, Pascal Troadecs søster har spillet i drabene, men det menes, at hun har hjulpet Caouissin med at komme af med ligene.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kronprinsesse Mary har mistet en nær...
bt.dk
DMI: I morgen vågner danskerne i én...
bt.dk
35-årig mand og to børn fundet døde:...
bt.dk
'Ung mor' er blevet single: Derfor...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx