Af - 28/09-14 18:37; Opdateret: 28/09-14 18:49

Sendte frække billeder: Falsk net-flirt tvinger minister fra postenSendte frække billeder: Falsk net-flirt tvinger minister fra posten

En britisk minister troede, at han flirtede med ung kvinde, der var interesseret i politik. I virkeligheden skrev han med en journalist, der nu har afsløret alt.

storybild

En britisk minister har trukket sig efter, at han har sendt og modtaget nøgenbilleder fra, hvad han troede var en kvindelig beundre. (Billede: Arkivfoto)

Den nu tidligere britiske minister Brooks Newmark er trådt tilbage efter afsløringer fra The Mirror, der viser, at ministeren har sendt nøgenbilleder af sig selv til, hvad han troede var en ung kvinde.

Den tre-brystede kvinde kan være svindler
Den tre-brystede kvinde kan være svindler

I virkeligheden skrev han med en mandlig freelance journalist, der siden har solgt historien til den britiske avis.

Det er blevet en stor skandale for manden, der tidligere var minister for civilsamfund, og han har derfor trukket sig fra sin post.

- Jeg har besluttet at trække mig som minister, efter jeg er blevet bekendt med en historie, som trykkes i en søndagsavis. Jeg vil gerne anmode om, at min families privatliv bliver respekteret, skriver Brooks Newmark i en pressemeddelelse med henvisning til sin kone og fem børn.

Lidt for fræk Simon Cowell skaber Twitter-storm
Lidt for fræk Simon Cowell skaber Twitter-storm

Selvom skandalen i første omgang har ramt Brooks Newmark er avisen The Mirror, der bragte den afslørende historie, også blevet kraftigt kritiseret.

Flere påpeger det kontroversielle i, at avisen selv har skabt historien ved at oprette en falsk profil for en ung kvinde på Twitter, der er interesseret i konservativ politik.

Derefter har journalisten bag historien direkte henvendt sig til flere konservative politikere med flirtende beskeder, dokumenterer Buzzfeed.

Det var så vidt vides kun Brooks Newmark, der gik i journalistens fælde og begyndte at chatte med den falske fan, der uopfordret begyndte at sende ham frække billeder.

Samtidig kan Buzzfeed dokumenterer, at profilbilledet fra den falske profil er taget fra en svensk models Instagram-konto.

Metroxpress har kontaktet den svenske model, men det har ikke været muligt at få afklaret om hun har givet avisen lov til at bruge hendes billede.

TV: Millioner er fans af hendes numse - her er hendes hemmelighed
TV: Millioner er fans af hendes numse - her er hendes hemmelighed

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superliga-boss måtte fyre sin ven:...
bt.dk
Medinas frække natklub-show: Frit...
bt.dk
Højesteret udviser LTF-medlem med...
bt.dk
Se den nye liste: Her er verdens mest...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx