Af - 14/04-15 19:26; Opdateret: 14/04-15 20:43

Hans billede har vundet internettet: Nu tigger familien om hjælpHans billede har vundet internettet: Nu tigger familien om hjælp

Success Kid har lagt nettet ned i talrige memes, men nu er der mere på spil...

Bildstrecke im Grossformat »

Faren til den nu otte-årige 'Success Kid' har svært brug for en frisk nyre. Derfor har den lille familie, med den særdeles berømte søn, nu valgt at samle penge ind på internettet og søger samtidig de en donor.

Det skriver Daily Dot.

Den lille amerikanske familie har nu startet en indsamling på GoFundMe for at samle penge ind til alle de ekstraomkomstninger, der ikke bliver dækket af sygesikringen.

Justin Griner, Success Kids far, blev diagnosticeret i med sin nyresygdom tilbage i 2006. I 2009 svigtede de livsvigtige organer ham fuldstændigt. Lige siden har han været dialysepatient. Nu håber den lille familie på, at internettet vil give dem en succesoplevelse.

- Man kan kun overleve i et vist stykke tid, når man ikke har en naturlig nyrefunktion og får filtreret blodet ordentligt, lyder det fra moren Laney Griner.

BOOM! Meme-legendes mor sagsøger fyrværkerifirma
BOOM! Meme-legendes mor sagsøger fyrværkerifirma

- Hans energiniveau og humør lider hårdt under sygdommen, og han kan ikke arbejde længere. Han bruger 12 timer om ugen på en dialyseklinik. At få dialysebehandling så længe øger risikoen for at udvikle komplikationer væsentligt. Den eneste måde at redde hans liv på, er ved at få en transplantation, lyder det.

Success Kids farmor døde af sine dårlige nyrer, og nu vil de gerne komme sygdommen i forkøbet. Dialysebehandlingen og transplantationen bliver dækket af det amerikanske Medicare, men det er det er alle tingene udenom de to livsvigtige ting, der smadrer familiens sparegris.

- Der skal en masse medicin til og et middel, der modvirker, at kroppen udstøder den fremmede nyre, dem skal man tage resten af livet. Det kan koste op imod 7.000 kroner om måneden. Sygeforsikringen betaler i de første tre måneder, og så er det slut.

Hele verden samler penge ind til katten Bruce Almighty
Hele verden samler penge ind til katten Bruce Almighty

Far Justin har desuden en del ting, der skal være i orden før han kan komme i betragtning til en transplantation. Blandt andet skal han have lavet en del tandlægearbejde. Det bliver også en bekostelig affære.

Det er dog stadig uklart, hvor den nye nyre skal komme fra.

- Vi har haft flere venner og familiemedlemmer, der har tilbudt at tage donortesten, men indtil videre har vi ikke et match, siger Laney Griner.

Familien foretrækker en levende donor. Der er bedre odds for en vellykket operation og så kan det tage op til fem år at komme på listen, der venter på et doneret organ fra en død.

- Vi er ikke imod en kadaverdonor, men det er åbenlyst for os, at jo tidligere, vi får en nyre, jo bedre.

Rørende støtte: Kræftsyge Magnus får en million kroner til behandling
Rørende støtte: Kræftsyge Magnus får en million kroner til behandling

På mange måder er det passende, når den lille familie beder internettet om hjælp. Det mener forældrene i hvert fald selv.

- Vi er forældre til 'Success Kid' for himlens skyld. Hvis der er nogen, der forstår internettets magt, vælde og velvilje, så er det os, der er heldige nok til at opleve det hver dag, lyder det optimistisk fra moren.

LÆS OGSÅ: Claira holdt den fedeste farvel-fest for... sine bryster

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx