Af - 29/05-17 18:56

Anede ikke, hvordan han kom hjem fra byen - indtil han opdagede fotoet på telefonenAnede ikke, hvordan han kom hjem fra byen - indtil han opdagede fotoet på telefonen

Han havde ikke regnet med, at de havde taget en selfie i hans eget soveværelse.

storybild

En ung mand fra Tasmanien i Australien gjorde store øjne, da han opdagede politibetjente havde taget en selfie i hans soveværelse søndag morgen.

Billedet er efterfølgende blevet delt på onlineforummet Reddit af en af mandens kammerater, og det lokale politi har bekræftet, at det er to betjente, der har taget en selfie med en grydeklar festabe, skriver 9 News.

Den festglade mand, der blot er kendt som Reece, havde aftenen i forvejen rodet sig ud i et klassisk fuldemandsproblem, han kunne nemlig ikke komme hjem i seng. Det lokale taxifirma havde kontaktet politiet for at få assistance til at få den unge svirrebroder hjem i seng. Selv om politiet på den australske ø ikke har for vane at fungere som fuldemandstaxi, så gjorde man en undtagelse her.

Teenager vælter ikonisk selfie af pinden som det mest delte nogensinde
Teenager vælter ikonisk selfie af pinden som det mest delte nogensinde

- Politiet forsøger altså at finde et sikkert sted for folk, der er påvirket af alkohol, siger Craig Fox fra Tasmania Police's Northern District.

Foto: Tasmanske politi.

I dette tilfælde fandt betjentene ud af, hvor den unge mand boede og gav ham et lift hjem, hvor de blev til en af hans venner kunne komme og holde øje med ham.

- Fordi han var godt medtaget, så benyttede vores betjente lejligheden til at forevige øjeblikket med en selfie, da han jo nok næppe ville huske, hvordan han kom hjem, siger politibetjenten til den australske nyhedskanal.

Vidste du det? 5 sjove facts om selfies
Vidste du det? 5 sjove facts om selfies

LÆS OGSÅ: Er hun verdens hotteste politibetjent? Bedøm selv

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere drabschef om kriminaliteten...
bt.dk
Venstre maler partiet grønt: 'Det er...
bt.dk
Råd: Cigaretter skal koste 80 kroner...
bt.dk
Hollie forsøgte at redde kvinde, der...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx