Af - 19/09-16 19:49

YEEZY: Nu har du chancen for at få fat i verdens mest sjældne sneakersYEEZY: Nu har du chancen for at få fat i verdens mest sjældne sneakers

Er du kæmpe Kanye fanboy? Så bør du læse med her, da du netop nu har muligheden for at få fat i nogen af verdens mest sjældne sneakers.

Bildstrecke im Grossformat »

Sneakerverdenen sitrer af spænding, efter salgssiden Rare Pair New York har sat verdens dyreste og mest sjældne par Yeezys til salg. Det drejer sig om Nike Air Yeezy 1 i en ‘Black Glow’-colorway. Det skriver Highsnobiety.

Atlet fik kæmpe bøde for at spille kamp i Yeezys
Atlet fik kæmpe bøde for at spille kamp i Yeezys

'Black Glow' er en såkaldt ‘sample’-version, der betyder, at de ikke var tiltænkt produktion eller videresalg, men udelukkende blev skabt i ét eksemplar til skaberen Kanye West.

Skoene er de første Yeezys nogensinde, og blev lavet i 2008 i samarbejde med Nike, og passer Kanyes størrelse 46-fødder.

via GIPHY

På sælgerens eBay annonce gives der udtryk for, at skoene er helt nye - også kaldet deadstock - dog på trods af, at der er et billede hvor Kanye er iført de legendariske gummisko.

Adidas afslører: Kanye Wests nye sneaker lander denne dag
Adidas afslører: Kanye Wests nye sneaker lander denne dag

Hvis du har lyst til at deltage i budkrigen om ‘de mest sjældne Yeezys man har kendskab til’, skal du have en genial historie til banken, eller den helt store pengepung klar.

Ekspert: Så populære bliver de nye Yeezy Boost 350
Ekspert: Så populære bliver de nye Yeezy Boost 350

Startbuddet på det historiske par sko ligger nemlig på 433,000 kroner, mens vurderingen ligger på svimlende 667,000-1,000,000 kroner.

via GIPHY

LÆS OGSÅ: Kanye West-modeshow gik helt galt

LÆS OGSÅ: Sådan fik 20-årig fat i 100 par hypede Yeezy-sko

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx