Af - 08/09-16 18:06; Opdateret: 08/09-16 18:16

38-årige Mark gjorde det utænkelige, da hans forlovede var til polterabend38-årige Mark gjorde det utænkelige, da hans forlovede var til polterabend

Nu må den kommende brud besøge ham i fængslet fremover.

storybild

38-årige Mark McKenna havde sendt sin forlovede afsted på hendes polterabend, men han brugte ikke timerne alene på at tænke over brylluppet.

I stedet skyndte han sig ud og købe kondomer, som han skulle bruge til sit møde med en helt ung pige, han havde chattet med på nettet, skriver Metro.

LÆS OGSÅ: Børnelokker anholdt af Henrik Qvortrup: Havde rød sodavand og glidecreme

Problemet var bare, at den 11-årige pige, han troede han skulle have sex med, ikke eksisterede .

I virkeligheden havde han chattet med frivillige fra organisationen 'The Hunted One', der beskriver sig selv en organisation, der jager pædofile på nettet og udstiller dem i offentligheden.

De havde udgivet sig for at være en 11-årig pige, men det afholdt ikke den 38-årige gifteklare mand fra at sende billeder af sine kønsdele og over en lang række beskeder at opfordre hende til at dyrke sex med ham.

LÆS OGSÅ: Pædofil ville have sex med 13-årig: - Jeg ser virkelig dårligt

Så da han bevæbnet med kondomer dukkede op i shoppingcenteret for at møde pigen, stod der i stedet en gruppe frivillige, der konfronterede ham, og kontaktede politiet, der anholdt ham og sigtede ham for en række forhold.

Den 38-årige mand står nu til flere års fængsel.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx