Af - 08/09-16 18:06; Opdateret: 08/09-16 18:16

38-årige Mark gjorde det utænkelige, da hans forlovede var til polterabend38-årige Mark gjorde det utænkelige, da hans forlovede var til polterabend

Nu må den kommende brud besøge ham i fængslet fremover.

storybild

38-årige Mark McKenna havde sendt sin forlovede afsted på hendes polterabend, men han brugte ikke timerne alene på at tænke over brylluppet.

I stedet skyndte han sig ud og købe kondomer, som han skulle bruge til sit møde med en helt ung pige, han havde chattet med på nettet, skriver Metro.

Børnelokker anholdt af Henrik Qvortrup: Havde rød sodavand og glidecreme
Børnelokker anholdt af Henrik Qvortrup: Havde rød sodavand og glidecreme

Problemet var bare, at den 11-årige pige, han troede han skulle have sex med, ikke eksisterede .

I virkeligheden havde han chattet med frivillige fra organisationen 'The Hunted One', der beskriver sig selv en organisation, der jager pædofile på nettet og udstiller dem i offentligheden.

De havde udgivet sig for at være en 11-årig pige, men det afholdt ikke den 38-årige gifteklare mand fra at sende billeder af sine kønsdele og over en lang række beskeder at opfordre hende til at dyrke sex med ham.

Pædofil ville have sex med 13-årig: - Jeg ser virkelig dårligt
Pædofil ville have sex med 13-årig: - Jeg ser virkelig dårligt

Så da han bevæbnet med kondomer dukkede op i shoppingcenteret for at møde pigen, stod der i stedet en gruppe frivillige, der konfronterede ham, og kontaktede politiet, der anholdt ham og sigtede ham for en række forhold.

Den 38-årige mand står nu til flere års fængsel.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx