Af - 21/03-16 21:12

23 ting du SKAL prøve under sex mindst én gang, før du dør23 ting du SKAL prøve under sex mindst én gang, før du dør

Vær helt stille, larm en masse... Eller bind for øjnene? Der er meget, man bør prøve.

Bildstrecke im Grossformat »
- Udgangspunktet er, at der ikke er nogle regler for, om man må have et forhold til en på arbejdspladsen. Der er ikke noget lovgivningsmæssigt imod det. Men den enkelte virksomhed kan skrive det i personalehåndbogen, siger Torben From, juridisk chef i HK til metroxpress. - Jeg ser næsten aldrig, at virksomheder har stående på skrift, at du ikke må have et forhold til din kollega. Det stod dog i en personalehåndbog hos en virksomhed, og det kom der en sag ud af: En helt nyansat dame kom til en firmafest - inden sin ansættelse - til at gå med sin nye kollega hjem og overnatte. Da chefen fandt ud af det nogle dage, efter afskedigede han hende. Den mandlige medarbejder forblev ansat, skønt den nye medarbejder endnu ikke havde læst personalehåndbogen, og han havde. - I håndbogen stod der desuden, at hvis reglerne blev overtrådt, skulle medarbejderne flyttes til en anden af virksomhedernes forretninger, siger Torben From, juridisk chef i HK til metroxpress. - På kontorfællesskaber. Der foregår en masse foran computerne. Det er i hvert fald det, jeg hører, siger sexolog Joan Ørting til metroxpress. - Det er typisk kvinderne, der bliver afskediget, når det bliver opdaget, at man har et forhold til en på arbejdspladsen, og det er imod arbejdspladsens regler, siger Torben From, der er juridisk chef i HK. - Vi havde en sag om to medarbejdere med forskellig status, der indlod et forhold til hinanden, selv om den ene var gift. Den mandlige medarbejder kom til at sende sms'en, som skulle have været til elskerinden, til sin kone. Her gik chefen ind og vurderede, at kvinden skulle afskediges, siger Torben From. - I kopirummet, og alle mulige steder, hvor det er lidt skjult. Det giver den der spænding i at blive opdaget, siger Paprika Noel. - Man må godt tænke lidt på sine kolleger, når man gør det. Gad du spise din sandwich lige der, hvor Henning har fået forløst sin sæd udover Marianne, spørger sexolog Paprika Noel retorisk til metroxpress.

Sex er godt, men der er ingen grund til at gøre det samme igen og igen, når der er så mange muligheder.

Det er vigtigt at variere sit sexliv. Men hvad der virker for en person, virker ikke nødvendigvis for andre, så her er en liste med en masse forslag til hvad, du skal nå at få prøvet af i dit liv.

I galleriet øverst kan du læse lidt om at have sex på arbejdspladsen.

Lær at masturbere ordentligt

Hvis du er voksen og stadig er fanget i "det er mærkeligt at masturbere", så er det måske på tide at komme videre!

Hav en 'quickie'

Nogle gange kan hurtig sex være ret frækt.

Men hav også laaaaaang sex

Du skal nå at have en god omgang "vi har aaaaal tid i verden"-sex. Sensuelt og helt uden tidsbegrænsninger. Tjek!

Sex på offentlige steder: Her er de fem største bakteriebomber
Sex på offentlige steder: Her er de fem største bakteriebomber

Numsesjov

Du behøver ikke nødvendigvis presse dig ud i voldsom analsex, men hele numsen er meget følsom. Så derfor kan du prøve at eksperimentere lidt med blide berøringer i området på dig selv.. Eller en partner?

Opnåede du ikke orgasme? SIG NOGET!

Orgasmer er dejlige, men ikke nødvendige for god sex. Men en gang imellem vil man bare nå orgasmen - også selvom din partner er færdig. RÅB OP!

Vær ærlig

Livet er simpelthen for kort til at lade som om, at det hele bare er herregodt. Sig noget - og få bedre sex (DAMN, for et slogan - jo tak).

"Hej, det her kan jeg godt lide"

Igen, vær ærlig. Er der noget, der bare føles SINDSSYGT godt, så dig det. Så kan det være, du får mere af det! Bum.

Hun sagde han havde en lille tissemand på tv: Se hans kække modsvar
Hun sagde han havde en lille tissemand på tv: Se hans kække modsvar

Stillesex

Prøv at være MUSSESTILLE under sex. Det kan være spændene, sjovt og anderledes.

MEGAGROTESKLARMENDESEX

"HVAAD SIIIGER DUUU?!?! - SÅ højt skal det være. Det kan være sjovt.

Se porno!

Nej, ikke alene. Det har du prøvet (ja, du kan godt droppe det). Men prøv at se det sammen. Prøv det i det mindste, også selvom du er meget i mod det.

Udlev en fantasi

Hvis du fantaserer om Snehvide-agtige situationer med syv, små dværge, kan det godt være, du skal genoverveje det. Men ellers kan det være sjovt og spændende at dele en fantasi med din partner (eller en anden?) og prøve at udleve den.

Sex i badet

Har du ikke allerede prøvet det, kan du godt skrive den på listen. Det er nemlig nemt at fuldføre, det er anderledes, vådt, sjovt og.... Jævnt fesent. Vandet fungerer ikke så godt som smørelse, men det er nu meget sjovt alligevel.

SMS-SEX

"Sexting" er populært, sjovt, og du bør prøve det... Men sørg for kun at gøre det med en, du stoler på, så dine SMS'er og pikante billeder ikke ender på internettet.

Seksuelle afvigelser: Det tænder vi på
Seksuelle afvigelser: Det tænder vi på

Masser af oralsex. Begge veje!

Der er måske kultur for, at mænd forventer at modtage mere, end de giver. Det er godt, og det bør være en mere ligeværdig ting.

Brug sexlegetøj

Det er ingen skam i livet at lege lidt. Prøv det!

Fri sex

Det behøver ikke altid være fuld af romantik og kærlighed. Nogle gange må det også gerne bare være sjovt, vildt og med "no strings attached".

Diskussions-sex

Midt i en diskussion? Hav sex! (Okay, der er en risiko for at din bedre halvdel kan blive liiiiiiiidt irriteret, hvis du midt under et skænderi hiver banditten eller brysterne frem...).

Blind sex

Tag bind for øjnene og hop i seng. Det er ude af din normale "comfort zone", og dine andre sanser skærpes. Hvis det er sjovt, kan I spice den yderliger op ved at binde et par hænder sammen.

MASSER af forspil

EN TIME! TO TIMER! MASSER AF TID! Når man bygger lysterne op over længere tid, føles det endnu bedre, når man så giver løs.

Tro på det. Vær selvtillidsfuld

Det ER bare bedre. Lær at tro på dig selv under sex. - Eller i det mindste fake det, indtil du selv tror på det. Det er bedre, sjovere, vildere.

Mere sex.

H/T Metro

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Det er utroligt, at det her stadig er...
bt.dk
Sjælden tiger kom på glatis i dansk...
bt.dk
Menneskejagt på farlig øksemand...
bt.dk
Historisk interview: Kendt dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx