Af - 23/04-16 18:31

Baywatch-baben over dem alle vender tilbage i ny film om kystens helteBaywatch-baben over dem alle vender tilbage i ny film om kystens helte

I 90'ere var Baywatch det helt store. Nu bliver serien filmatiseret med 'The Rock’ som hovedperson. Han har på Instagram netop annonceret tilbagekomsten af baben over dem alle.

Bildstrecke im Grossformat »

Se flere billeder i galleriet af superbaben fra TV-serien Baywatch.

Mange drengeværelser verden over var i 90'erne prydet med plakater af den mere eller mindre letpåklædte superbabe CJ Parker.

Hun var nemlig én af de største karakterer i én af de største serier dengang. Hun blev spillet af ingen ringere end Pamela Anderson, som nu vender stærkt tilbage i den velkendte røde badedragt i en kommende filmatisering af serien.

Det skriver The Telegraph.

Pamela om ny Baywatch-film: Alle hader den
Pamela om ny Baywatch-film: Alle hader den

Det var Dwayne ‘The Rock’ Johnson, der i kraft af sin rolle som hovedperson i den kommende film, glad og tilfreds annoncerede tilbagekomsten af den storbarmede livredderbabe fra 90’erne. I et billede på sin Instagramprofil lyder teksten.

Nu rabler det: Baywatch-stjernens mærkelige forklædning
Nu rabler det: Baywatch-stjernens mærkelige forklædning

- Det er en fornøjelse at byde velkommen til (den smukke som altid) Pamela Anderson på holdet. Vi ville ikke kunne lave filmen uden dig. Velkommen hjem, skriver den tidligere wrester, nuværende skuespiller og det levende stykke granit, The Rock.


Filmen vil ifølge online film-databasen IMDB have premiere i maj næste år.

LÆS OGSÅ: Hollywoods brystdronning på ferie i Danmark

LÆS OGSÅ: Pamela i åbent brev til Løkke: Grindedrab er en skændsel for Danmark

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx