Af Frida Marie Bertelsen - 15/01-18 11:44; Opdateret: 15/01-18 12:25

Seks unge drenge løb fra regningen - så gik restauranten på FacebookSeks unge drenge løb fra regningen - så gik restauranten på Facebook

Mon ikke de fik dårlig samvittighed?

storybild

(Billede: Facebook)

En populær mexicansk restaurant kan nu ånde lettet op efter at have fundet en konvolut under deres dørmåtte fra en gruppe af unge drenge, der “glemte” at betale deres regning på 1.500 kroner.

Det skriver News.com.au

Restauranten, Carlos Cantina, beliggende i udkanten af Melbourne, Australien, slog et billede op på Facebook af den ubetalte regning, for at opfordre drengene til at gøre det rette og betale hvad de skylder. Drengene spiste og drak for knap 1.600 kroner, men de betalte aldrig regningen.

»Til de seks drenge, der bare gik i går, I glemte at betale. Vær sød at komme tilbage«, skrev restauranten på Facebook.

(Billede: Facebook)

Opslaget blev delt 200 gange og med mange kommentarer fra forargede brugere.

Flere påpegede at beløbet faktisk dækker løn til flere ansatte - og at en regning i den størrelse er mere end vigtig for en restaurant.

Facebook-bruger, Janet Elsheikh, skrev eksempelvis:

»Jeg er butiksejer, og vi arbejder meget hårdt for vores penge. Med de få penge vi får ud om måneden, skal vi forsørge vores børn med mad og tøj. Det er så hårdt!«

Få dage efter de mange kommentarer delte Carlos Cantina et billede af en konvolut med teksten »Undskyld at vi glemte at betale« skrevet på forsiden. De seks unge mænd havde altså brødebetynget rettet snuden mod restauranten for at aflevere den forglemte formue.

(Billede: Facebook)

Ret sødt!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

X Factor: Disse sange synger...
bt.dk
Politifolk dømt: Blev bestukket af...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Ny aftale: Døende patienter får...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx