Af Sebastian Bjerring Jensen - 29/12-17 15:38

Mand forsøgte at røve kiosk - han vidste bare ikke, at kioskejeren havde det sorte bælte i karateMand forsøgte at røve kiosk - han vidste bare ikke, at kioskejeren havde det sorte bælte i karate

En røver valgte den helt forkerte kiosk, da han juleaften forsøgte at score lidt 'nemme penge'.

storybild

Arkivfoto

I den engelske by Leicester gik manden ind i en kiosk og viftede med en pistol for at få kassebeholdningen, men der var ét problem. Kioskejeren, Sibu Kuruvilla, har det sorte bælte i karate, og de færdigheder havde han tænkt sig at bruge for at forhindre røveriet.

Det skriver Birmingham Mail.

Sibu Kuruvilla var sammen med sin assistent ved lukke kiosken juleaften efter en travl dag, da en mand pludselig begyndte at råbe og holde en pistol op i luften. Den ukendte mand pegede pistolen mod Sibu Kuruvilla og kom nærmere, men kioskejeren havde en plan.

Da røveren var helt tæt på, fik han med en hurtig bevægelse fravristet pistolen.

De to - og assistenten - endte på gulvet i en 13 minutter lang kamp, indtil Sibu Kuruvilla fik lagt skurken i en voldsom benlås:

»Til sidst var han træt. Han gav op og sagde 'vil du ikke nok lade mig gå? jeg kommer ikke tilbage til din kiosk'. 'Jeg sagde: Nej, du kommer ikke tilbage til den her kiosk, men du vil gå over til en anden, så jeg lader dig ikke gå',« fortæller Sibu Kuruvilla til Birmingham Mail.

Politiet blev tilkaldt til kiosken, og en 17-årig mand blev anholdt for det mislykkedes røveri.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Han hedder James - og er et godt bud...
bt.dk
Særligt én type kvinder får aborter...
bt.dk
Chelsea Clinton og Ivanka Trump var...
bt.dk
Medie: Sådan var Aviciis sidste dage...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx