Af - 13/01-15 20:10

Se hvad der sker, når en kvinde tager imod et kompliment – du vil blive overrasketSe hvad der sker, når en kvinde tager imod et kompliment – du vil blive overrasket

Da Gweneth Bateman flere gange oplevede at blive kritiseret, fordi hun ikke svarede på komplimenter fra fremmede fyre på diverse sociale medier, satte hun gang i et eksperiment.

Bildstrecke im Grossformat »

18-årige Gweneth Bateman oplevede tit, at hun blev svinet til at fyre, hvis hun ikke svarede på deres komplimenter på diverse sociale medier – og hun fandt hurtigt ud af, at hun ikke var den eneste, der havde oplevet den reaktion fra fyre.

Hun fortæller selv, at fyrene føler, at pigerne skylder dem et svar og bør være taknemmelige for et kompliment.

- Hvis en fyr skriver til mig, svarer jeg normalt ikke, for de fleste af gangene er det helt fremmede fyre, fortæller Gweneth og fortsætter:

- Når de ikke får et svar fra mig, ender det som regel med, at de kalder mig uhøflig eller for en bitch, siger hun.

Derfor valgte Gweneth, at teste hvad der ville ske, hvis hun i stedet begyndte at svare på komplimenterne og sågar erklære sig enig med fyrene. Og det bar flere overraskende reaktioner med sig.

For fyrene reagerede stadig negativt, og kaldte hende både forfængelig, selvoptaget og indbildsk:Se fyrenes reaktioner på Gweneth Batemens eksperiment øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: TV: 'Nu skal du give hende en lussing'

LÆS OGSÅ: Ung kvinde slår fast: Jo, 'den' kan godt være der

LÆS OGSÅ: Instagram-stjerne sætter millioner i gang med bikini-kur i dag

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx