Af - 22/04-17 18:47; Opdateret: 22/04-17 19:11

Folk er rasende: Legoland forbyder voksne adgang uden ledsagelse af barnFolk er rasende: Legoland forbyder voksne adgang uden ledsagelse af barn

Flere voksne mænd har klaget over brud på deres menneskerettigheder på grund af aldersdiskrimination.

storybild

(Billede: Claus Fisker)

Lego er først og fremmest børnelegetøj, men alligevel er der stadig mange voksne, der bruger mange penge og meget tid på de farverige klodser.

Derfor er der der også mange voksne, der nyder en tur i Legoland, selv om det er uden børn. De har nu fået sig en ærlighed nyhed - og de er vrede. Meget vrede.

Det skriver Distractify.

Årsagen er, at Legoland Discovery Center i Melbourne, Australien, har forbudt alle over 17 adgang, hvis de ikke har et barn med i parken.

Lego argumenterer med, at deres såkaldte Discovery Center er designet til børn, og at det ikke er noget for voksne. Men der er de aldrende Lego-fans lodret uenige.

Parkens Facebookside
er blevet overhældt med kritik fra voksne Lego-fans, der slet ikke forstår den nye regel og mener, den er dybt diskrimenerende.

- Jeg er fuldstændig forfærdet over at høre, at I vil diskriminere på baggrund af alder. Lego er noget, som folk holder af uanset deres alder - jeg har personligt for flere tusinde dollar af Lego Creator og Architecture serien, skriver Facebook-brugeren Mark Robinson på parkens Facebook-side.

Flere er endda gået så langt som at gå til de australske domstole for at klage over brud på deres menneskerettigheder.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jonas blev indlagt i et...
bt.dk
Indvandrere og efterkommere koster...
bt.dk
Anklager kræver livstid til Fehår
bt.dk
Tidligere Brøndby-træner forlænger...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx