Af - 15/03-17 13:25

Blogger deler ærligt foto af sin krop: Jeg føler, at jeg skal dø!Blogger deler ærligt foto af sin krop: Jeg føler, at jeg skal dø!

"Det er virkelig svært ikke at føle det, som om du må skjule det og suge maven ind. Jeg er holdt op. Jeg har besluttet, at det er mere værd at trække vejret, end hvad andre mennesker tænker."

storybild

Hun har klaret sig gennem en periode med anoreksi, og nu er hun en af Sveriges kendteste kvindelige bloggere. Den 27-årige journalist Malin Olofsson har lagt et foto af sig selv med en kraftigt oppustet mave på Instagram.

Det er resultatet af en alvorlig Premenstruel Syndrome (PMS), en oppustethed hun oplever hver måned. At hun nu deler fotoet på Instagram, er et forsøg på at vise folk, at det er helt normalt, skriver Mirror.

Malin Olofsson håber på, at hendes positive besked vil få andre kvinder til at holde op med at skamme sig over deres krop hver måned.

Et opslag delt af MALIN 🌱 (@malinxolofsson) den

Hun skriver selv:

»Det er virkelig svært ikke at føle det, som om du må skjule det og suge maven ind. Jeg er holdt op. Jeg har besluttet, at det er mere værd at trække vejret, end hvad andre mennesker tænker.«

»Når jeg har PMS, føler jeg at jeg skal dø. Og jeg har besluttet mig for at elske min krop lige meget hvordan jeg føler det med livet. Giv ikke din krop skylden for, hvordan du føler det. Det er aldrig din krops fejl. Der er ikke noget galt med, hvordan din krop ser ud.«

»Ja - din krop kan måske føle noget ubehag på grund af de hormonelle forandringer - men i stedet for at gøre det værre ved at skamme sig over din krop, så prøv at gøre det modsatte. Indse at det er nu, du har brug for at elske din krop. Indse at du ikke har nogen grund til at skamme dig og gemme dig. Du er perfekt og din krop gør bare, hvad den skal gøre.«

Der kan være forskellige årsager til, at kvinder føler sig oppustet, når de har menstruation. Men lægerne har ikke været i stand til at finde en enkelt faktor bag fænomenet.

Malins følgere på Instagram var hurtige til at rose hendes ærlighed og tapperhed i opslaget, og flere følte, at de ikke længere var alene:

»Jeg troede helt sikkert, at jeg var den eneste,« lød kommentaren fra en kvinde.

En anden takkede hende for opslaget.

»At ligge i min seng med slemme kramper og se dette her,« lyder kommentaren. »Det hjælper virkelig når vi ser, hvor ens vi er, at vi alle er en del af dette.«

I 15 år har Malin Olofsson kæmpet med anoreksi, og hun er nu en veltrænet vægtløfter.

LÆS OGSÅ: Grædefærdig mor deler stærkt billede - bønfalder andre om ikke at begå den fejl, hun gjorde

LÆS OGSÅ: Saseline går i krig med Fie Laursen: - Det er HELT fucking forkert!

LÆS OGSÅ: Populær dansk blogger stopper: - Det er helt ægte

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Jeg får penge og gaver for at date rige mænd

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Chokfyring i Superligaen: Fyrer...
bt.dk
Patrick Nielsen fik pludselig...
bt.dk
'Jørgen de Mylius ville gerne ha’ mit...
bt.dk
Par krævede erstatning for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx