Af Jeppe Pedersen - 23/08-17 11:42

Tyv ville stjæle en bil fra tre amerikanske fodboldspillere: Det kom han til at fortrydeTyv ville stjæle en bil fra tre amerikanske fodboldspillere: Det kom han til at fortryde

Det er i sig selv dumt at forsøge at stjæle en bil. Men det er på grænsen til idioti at stjæle en bil, der tilhører et par granvoksne og overtrænede amerikanske fodboldspillere.

storybild

20-årige Angelo Drew Martinez, der fik bank, da han forsøgte at stjæle en bil, der tilhørte et par amerikansk fodbold-stjerner. (Billede: Bernalillo County Sheriffs Office)

Ikke desto mindre var det, hvad den 20-årige amerikaner Angelo Martinez forsøgte. Og det slap han ikke godt fra.

Billedet her blev lagt op af politistationen fra byen Benalillo, hvor Angelo Martinez blev fægslet for tyveri.

Det skriver The New York Post.

Den 20-årige amerikaner havde 11. august spurgt tre amerikanske fodboldspillere, der til dagligt spiller i Albuquerque, om han måtte køre med dem hjem fra en kamp.

På vejen hjem trak han en attrappistol og tvang spillerne ud af bilen, forklarer politiet. Da spillerne var kommet ud, fumlede Angelo Martinez så længe med sin pistol, at én af spillere åbnede døren til bilen igen og slog Martinez lige i ansigtet.

De to andre spillere begyndte også at tæve løs på biltyven og holdt ham fast, indtil politiet ankom og anholdt Martinez.

Politiet fandt en kniv på Angelo Martinez og en seddel, hvor der stod:

'Giv mig nøglerne til din bil, og ingen kommer til skade. Jeg ved, hvor du bor, så få mig ikke til at dræbe dig.'

Angelo Martinez er nu blevet sigtet for både overfald med våben og forsøg på tyveri.

På billedet, som politiet tager af alle, der bliver anholdt, kan man se skaderne efter, at de tre amerikanske fodboldspillere passificerede tyven.

Ifølge New York Post har Angelo Martinez flere tidligere domme for vold.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx