Af Mads Brandsen - 23/01-18 13:50

Lægerne troede, hun havde influenza: Kort tid efter fik hun fjernet 30 procent af sin hudLægerne troede, hun havde influenza: Kort tid efter fik hun fjernet 30 procent af sin hud

En amerikansk mor fra den amerikanske delstat Arizona fik først at vide, at hun havde influenza - men nu kæmper hun med en langt alvorligere sygdom.

storybild

(Billede: GoFundMe)

Christin Lipinski slås nemlig med den sjældne og voldsomme infektionssygdom nekrotiserende fasciitis, der ødelægger huden og det underliggende væv.

Det skriver den lokale tv-station ABC15.

11. januar fik hun at vide, at hun havde influenza, men efter tiltagende smerter kom hun på en lokal skadestue, hvor lægerne altså kunne konstatere, at det stod langt værre til end først antaget. Nekrotiserende fasciitis kan nemlig være dødelig indenfor kort tid, og det er nødvendigt at operere for at bremse spredningen af den.

I Lipinskis tilfælde var det nødvendigt at fjerne 30 procent af hendes væv, som var blevet inficeret med sygdommen. Hun er stadig indlagt, men hendes tilstand er nu stabil. Det er forventningen, at hun vil forblive indlagt et par måneder for en sikkerheds skyld.

Familie og venner samler nu ind til hende via en GoFundMe-side - og har indtil videre samlet omkring 60.000 kroner.

Det skønnes, at blot 1-2 ud af 100.000 rammes af den farlige, invasive sygdom.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Morten Resen jubler: 'Det havde vi...
bt.dk
Eriksen skal være nybagt far og...
bt.dk
Chefen hylder Magnussen: 'Han var...
bt.dk
Nyt menukort skræmte kunderne væk fra...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx