Af - 16/09-15 15:17

Om tolv dage er det slut: Her forbereder de sig på Jordens undergangOm tolv dage er det slut: Her forbereder de sig på Jordens undergang

Amerikanske mormoner er ved at forberede sig på det værst tænkelige.

Bildstrecke im Grossformat »

Der er panik-stemning i den amerikanske stat Utah.

Her er mange mormorner gået indkøbs-amok for at forberede sig på det, der kan vise sig at være vores alles endeligt, som ifølge overbevisningerne sker den 28. september.

Det skriver Salt Lake Tribune.

Over for mediet fortæller en forretningsdrivende i en sport- og fritidsbutik, der blandt andet sælger frysetørret mad, at salget er steget med 500 procent over de seneste måneder.

En anden næringsdrivende fortæller, at nødhjælpspakker bliver revet ned fra hylderne, så snart nye leveringer dukker op.

Går Jorden under til september?
Går Jorden under til september?

Årsagen til dommedagsfrygten er en blanding af 'tegn' fra den globale økonomi, der for nylig tog et dyk grundet det kinesiske marked, den hebraiske kalender og to bøger skrevet af mormonen Julie Rowe.

Tidligere i år forlød det, at en asteroide ville ramme Jorden i perioden mellem 22. og 28. september, og det fik NASA til at melde ud for at berolige menneskeheden.

- Nasa har ikke kendskab til en asteroide eller komet, der på nuværende tidspunkt har en kurs, hvor den vil kollidere med jorden. Så sandsynligheden er ganske lille, sagde en talsmand dengang.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx