Af Berit Hartung - 27/08-17 18:41; Opdateret: 27/08-17 18:57

Kammeraterne tror, hun er i live: Skole holder stadig en plads til Madeleine McCannKammeraterne tror, hun er i live: Skole holder stadig en plads til Madeleine McCann

På en skole i Leicestershire i England er der en tom plads. Her tror og håber man nemlig stadig på, at den forsvundne Madeleine McCann en dag bliver fundet i live og kan begynde på skolen, som hendes to søskende også går på.

storybild

(Billede: LUIS FORRA)

Selv om det i foråret var ti år siden, den britiske pige Madeleine McCann på mystisk vis forsvandt sporløst fra en ferielejlighed på den portugisiske Algarve-kyst, så behøver hendes forældre ikke bekymre sig om, hvor hun skal gå i skole, den dag hun måtte vende tilbage til den.

Hendes to mindre søskende går på De Lisle College i byen Loughborough, hvor også Maddie var skrevet op. Og det er hun stadig, hvis man skal tro flere britiske medier.

Selv om der stadig ikke er noget svar på, hvad der skete med den dengang tre-årige pige den maj-aften i 2007, så har skolen altså stadig en ledig plads til hende. Skolen opmuntrer også forældrene Kate og Gerry i deres tro på, at pigen stadig lever.

»Hun ville skulle begynde på 10. årgang, og vi vil tage imod hende med åbne arme,« siger præsten Rob Gladstone, som er tilknyttet den katolske skole.

»Der er intet bevis for, at Madeleine er død. Vi støtter Kate og Gerry i deres tro, håb, styrke, udholdenhed og mod,« tilføjer han.

Rob Gladstone fortæller også - ifølge Daily Mail - at de børn, Maddie i givet fald vil komme til at gå i skole med, alle beder for, at hun snart kommer hjem.

Eftersøgningen af Madeleine McCann har allerede kostet de britiske skatteyder 12 millioner pund, og den nuværende eftersøgning varer nu blot fem uger mere.

En ven tæt på familien siger til avisen The Sun:

»Det er endnu en milesten i Madeleines liv, som hun stadig ikke får med (det at starte i skole, red.), og det er et smertefuldt minde for hendes familie og venner.«

»Men de nægter at opgive håbet og tror virkelig, at hun er derude et sted og bare venter på at blive fundet.«

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx