Af - 17/02-17 09:46; Opdateret: 17/02-17 10:57

Skole deler lærers geniale opfindelse: Sådan kan man også bruge tennisboldeSkole deler lærers geniale opfindelse: Sådan kan man også bruge tennisbolde

En lærerinde har afprøvet en opfindelse med tennisbolde for at få sine elever til at forholde sig mere roligt.

storybild

(Billede: Scanpix)

Urolige skolebørn kan være vældig ubehageligt at forestille sig en hel dag i selskab med.

Det kan være sådan, en amerikansk lærerinde har tænkt. I hvert fald har hun gjort sit forsøg på, at få sine elever til at forholde sig lidt mere roligt.

Amy Marplethorpe fra Raymond Ellis Elementary School i Illinois, USA har i hvert fald haft succes med at kreere nogle specielle stole til sine elever. Her har hun skåret tennisbolde over i to og limet dem fast til stolens sæde og ryglæn.

Skolen har delt et billede af Amy Marplethorpe med to af sine stole. Og at dømme ud fra de 91.000 delinger så er det noget, folk rigtig godt kan lide.

Stolene kaldes for 'sansestole', og bruges for at beskæftige de unge menneskers tankegang - uden de selv er klar over det.

'Tennisbolde på sædet og ryglænet giver en alternativ overflade, der kan regulere sanserne. Elever med autisme, Downs syndrom eller sanseintegrationsforstyrrelser og så videre kan have fordel af en sådan stol,' skriver skolen i sit opslag på Facebook.

USA mærkede konsekvensen af en dag uden indvandrere
USA mærkede konsekvensen af en dag uden indvandrere

I kommentarer til opslaget kan man læse, at idéen ikke er helt ny for alle. Til gengæld kan man se flere positive og overraskede kommentarer, der roser idéen og selv vil tage forsøget op med at lave stolen.

Og overvejer du selv at kreere en 'sansestol'? Så giver skolen dig faktisk en instruktionsguide:

Du skal bruge: En stol, halve tennisbolde, stof, decoupagelim, pensel og lim.

Du ser på en genial opfindelse – kan løse 110 millioner alvorlige problemer

'Smør en stol med decoupagelim og put stof på den. Smør så den anden side af stoffet med decoupagelim og lad det tørre i 20-30 minutter. Lim de halve tennisbolde fast til sædet og ryglænet. Når det er tørt, kan det være en god idé at lime stoffet helt fast til stolens underside og bagside. Tennisbolde skal måske have en gang lim mere rundt i kanten, så de virkelig sidder fast.'

Alenemor hyldes: Derfor fulgte hun sin søn i skole udklædt som mand
Alenemor hyldes: Derfor fulgte hun sin søn i skole udklædt som mand

LISTE: 14 stadier ALLE går igennem om fredagen
LISTE: 14 stadier ALLE går igennem om fredagen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx