Af - 03/03-17 12:36

Drømmejobbet? Kenneth tjener 7.000 kroner på at se par have sexDrømmejobbet? Kenneth tjener 7.000 kroner på at se par have sex

Er dette drømmejobbet?

Bildstrecke im Grossformat »
Klik videre og se, om du kan finde din, og få samtidig afklaret, hvad fantasien siger om dig. Har du drømt, at du blev tilbedt og tryglet om sex? Så kan det være fordi, du har lavt selvværd og er bange for, at du ikke er tilstrækkelig rent seksuelt, mener den britiske sexolog Tracey Cox, Har du haft en våd drøm om din kærestes bedste ven, din venindes far eller din chef? Alt det vi ikke kan få, vil vi gerne have - specielt når det kommer til sex, lyder forklaringen fra sexologen. Du mener selv, du er rigtig god i sengen. Og hvis du ser andre have sex, kan du jo sammenligne dig selv med dem og måske give dem et tip eller to, mener altså Tracey Cox. Du har lyst til at udforske noget nyt, måske er du nysgerrig på at have sex med en fra dit eget køn, og så har du måske en skjult trang til at vise dig selv frem, mener Tracey Cox. Det er måske ikke overraskende et udtryk for en lidt narcissistisk tankegang. Drømmen om at lade sin nøgne krop hylde af et jublende publikum, som vil betale penge for at se på - det er ret åbenlyst, ikke? Det handler om magt, mener Tracey Cox. Denne fantasi har nogle biologiske undertoner, mener Tracey Cox. Nogle dyr får kun ægløsning, hvis hannen bider dem, skriver hun. Men fantasien kan også handle om, at man føler behov for at blive straffet for at gøre noget, vi ikke burde (som at have sex). 1. Sex med en der er yngre handler om at få et selvtillidsboost: Jeg kan stadig, jeg er stadig lækker. 2. Sex med en der er ældre handler om lidt af det samme, fordi den ældre betragtes som klogere, rigere og mere intelligent. Så det er et kompliment, at personen vil have sex med dig. Medmindre det handler om et fader-kompleks, skriver Tracey Cox. Det her handler om opmærksomhed og anerkendelse. Dine kundskaber under lagnet er åbenbart så gode, at de kan klare at blive vist frem for alle. Eller måske er du bare lidt af en rebel, som har lyst til at gøre noget, du (mange steder i hvert fald) ikke må. Denne fantasi er særligt populær blandt generte kvinder, som ikke er særlig krævende i hverdagen. Og den kan være et udtryk for, at kvinden har lyst til at dominere og nyde følelsen af kontrol, som de ikke udøver normalt, fordi, skriver Tracey Cox, de er bange for, at de så ikke er feminine nok. Hvis du har sex med en, du ikke kender og aldrig kommer til at kende, så kan du give slip på dig selv og din vildskab uden at skulle bekymre dig om, hvad han eller hun tænker. Det er sex helt unden følelser, efterspil eller forklaringer. Du vil have det råt, følelsesforladt og primitivt, siger Tracey Cox.

I galleriet over for kan du se, hvad dine sexdrømme siger om dig.

Føler du dig tabt i din karriere? Eller er dit job røvsygt? Så måske skulle du sadle om og blive sexcoach.

Det var netop, hvad amerikanske Kenneth Play gjorde. Det skriver The Independent.

Hans job går ud på, at han besøger par og observerer dem, når de har sex. Derefter giver han sit ekspertbud på, hvad de ikke bør fortsætte med at gøre - eller hvad de burde fortsætte med under samlejet.

TV: Her har Boris sex med 'gift' Paradise-deltager
TV: Her har Boris sex med 'gift' Paradise-deltager

Han har kontor i New York og har arbejdet med coaching i to år og har hjulpet omkring 50 par på verdensplan.

Herunder er han begyndt at lege med at hjælpe par, der går i swingerklub eller dyrker gruppesex.

Kenneth Play.

Møderne begynder altid med en spiselig snack til at 'øge tilliden'. Herefter holder Kenneth Play foredrag, der tager omkring tre timer. Så er det ind til soveværelset.

- Vi taler om ting, som parret skal prøve, jeg kalder det 'forspil-session'. Jeg taler om teknikker og derefter praksis, siger Kenneth Play til The Independent.

Efter forspil-sessionen er der pause, inden runde to starter. Den runde tager 'kun' to timer. Ifølge sexcoachen begynder folk at slappe af i denne runde og give sig hen.

Griner hele vejen til banken: Så meget tjener Kim Kardashians eks på deres 'sex tape'
Griner hele vejen til banken: Så meget tjener Kim Kardashians eks på deres 'sex tape'


Er du ivrig efter at blive coachet af Kenneth Play? Så må du være parat til at hoste op med 7.000 danske kroner per session.

Lesbiske kvinder kommer langt oftere under sex
Lesbiske kvinder kommer langt oftere under sex

LÆS OGSÅ: Tre sikre trin: Sådan giver du kvinder orgasmer

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Du tror det er løgn: Er dette kvinden...
bt.dk
Din soveposition bestemmer din hovedpude
bt.dk
'X Factor'-favorit mistede sin far:...
bt.dk
Renterne er på vej op: Så stor bliver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx