15/11-15 15:54

To Paris-angribere kom fra BruxellesTo Paris-angribere kom fra Bruxelles

Den belgiske anklagemyndighed bekræfter, at to angribere kom fra Bruxelles. De havde begge fransk pas.

Bildstrecke im Grossformat »
Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk lægger blomster foran koncertsalen, hvor mere end 120 personer blev dræbt fredag nat. Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Der meldes om mindst 120 døde. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet

To af angriberne i Paris, der var med til at dræbe 129 mennesker, kom fra Bruxelles.

Det oplyser den offentlige anklager til flere belgiske medier.

Det drejer sig om to personer, der var i besiddelse af franske pas. Begge blev dræbt under de blodige angreb.

Samtidig oplyser anklageren, at to biler, som de mindst syv gerningsmænd benyttede sig af til at komme rundt i Paris, var lejet i Belgien, skriver nyhedsbureauet AFP.

Belgisk politi har gennemført flere anholdelser og foretaget ransagninger i Molenbeek, der er en bydel i Bruxelles.

- Der er foretaget fem anholdelser, som har forbindelse til angrebene i Paris, siger Francoise Schepman, der er borgmester i Molenbeek-distriktet.

Allerede lørdag oplyste den belgiske anklagemyndighed, at den var i gang med at undersøge en forbindelse, efter at en lejet belgisk bil blev fundet nær stedet, hvor attentatmænd angreb en fyldt koncertsal i Paris og dræbte mindst 90 mennesker.

Søndag bekræfter myndighederne, at der er beslaglagt en Seat Leon i en forstad til Paris. I bilen er der fundet tre kalasjnikov-rifler, skriver flere franske medier.

LÆS OGSÅ: TV: Tapre franskmænd på gaden i Paris: Se deres vigtige budskab

LÆS OGSÅ: Hun spillede død til terror-koncert: - Jeg lå i fremmedes blod og ventede på min kugle

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Stjerneadvokat om udvikling i Kim...
bt.dk
Voldsom brand raserede i europæisk...
bt.dk
'Han var så målrettet i sine øjne':...
bt.dk
Flere tordnede mod 'sexistisk' sang:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx